אוקיי,אז אם ככה אז
אני יכול להגיד שאני כיום בוחר להיות מי שאני באמת,עם כמה הסגויות שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליהם...נגיד יש דברים שעדיין קשה לי להוציא החוצה,דברים שקשורים נגיד לנושאים כמו מיניות,שזה בדרך כלל נמצא בעיקר בפנים,ולעיתים רחוקות אני "נותן" לעצמי לשחרר את זה כלפי חוץ. ואם כבר הזכרת עצבנות,אז אני בן אדם שקשה לו מאוק להסתיר רגשות כאלו כיום.כל החיים זה בדיוק מה שעשיתי,אגרתי הכל בפנים,ועכשיו כאילו בדיוק הפוך(ברוב המקרים כפי שהסברתי למעלה)-אני לא יכול לשמור רגשות בפנים,ואם אני עושה זאת מרגיש כאילו אני חוזר לדפוסי העבר וזה ממש נותן לי תחושה של חוסר שלמות עם מה שאני עושה. כמובן שזה מכניס אותי לא פעם ולא פעמיים לצרות של ממש...למשל,מה שאני חווה לאחרונה עם ***...שאני אוהב אותה,קשה לי להסתיר את זה,ואני כל הזמן חושף בפניה את מה שאני מרגיש כלפיה...זה טוב מהצד הראשון של הוצאת הדברים שבפנים החוצה,אבל אני צריך ללמוד לעשות את זה ביחסיות ליכולות של הצד השני,כי היא למשל מרגישה אחרת כלפיי,ואני מרגיש לפעמים שמה שאני מוציא כלפיה מהווה מעין "משא" או נטל,לאור הדברים האחרים שהיא צריכה להתמודד איתם,ואני חושב גם שבין השאר שזו אחת הסיבות להתרחקות ביננו, לנתקים בתקשורת-אני מרגיש שהיא רוצה להחזיר את הרגשות שלי לתוכי,כי אולי זה מה שהיא עושה עקב זה שנפגעה בעבר,אולי משהו אחר,לא יודע...