לשחק את עצמך

לשחק את עצמך ../images/Emo66.gif

לו ניתנה לכם האפשרות לשחק איזו דמות שתרצו בעולם, האם הייתם בוחרים לשחק את ה"אני" שלכם- את מי שאתם באמת
האם הייתם מקצינים את הדמות
איך היא הייתה נראית
איך הייתה נשמעת

ניאו30

New member
לשחק את עצמי? ../images/Emo12.gif

לא כל כך ברורה לי הכוונה בשאלה הזו...ובכלל,את מתכוונת להבדל שיש אצלנו בין איך שאנחנו באמת לבין איך שאנחנו כלפי חוץ? אם כך זו נקודה מאוד חשובה,אבל ראשית שאני אבין למה את מתכוונת...

הכוונה שלי הייתה...

אם הייתם בוחרים להיות מי שאתם באמת, עם כל הרגשות מבפנים שיסערו כלפי חוץ, נגיד אם אתם אנשים עצבניים אבל לא מראים זאת, אז שכן תראו זאת וכו'- ולהציג זאת על במה כדמות שלכם
מקווה שהבהרתי את השאלה שלי...

ניאו30

New member
אוקיי,אז אם ככה אז

אני יכול להגיד שאני כיום בוחר להיות מי שאני באמת,עם כמה הסגויות שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליהם...נגיד יש דברים שעדיין קשה לי להוציא החוצה,דברים שקשורים נגיד לנושאים כמו מיניות,שזה בדרך כלל נמצא בעיקר בפנים,ולעיתים רחוקות אני "נותן" לעצמי לשחרר את זה כלפי חוץ. ואם כבר הזכרת עצבנות,אז אני בן אדם שקשה לו מאוק להסתיר רגשות כאלו כיום.כל החיים זה בדיוק מה שעשיתי,אגרתי הכל בפנים,ועכשיו כאילו בדיוק הפוך(ברוב המקרים כפי שהסברתי למעלה)-אני לא יכול לשמור רגשות בפנים,ואם אני עושה זאת מרגיש כאילו אני חוזר לדפוסי העבר וזה ממש נותן לי תחושה של חוסר שלמות עם מה שאני עושה. כמובן שזה מכניס אותי לא פעם ולא פעמיים לצרות של ממש...למשל,מה שאני חווה לאחרונה עם ***...שאני אוהב אותה,קשה לי להסתיר את זה,ואני כל הזמן חושף בפניה את מה שאני מרגיש כלפיה...זה טוב מהצד הראשון של הוצאת הדברים שבפנים החוצה,אבל אני צריך ללמוד לעשות את זה ביחסיות ליכולות של הצד השני,כי היא למשל מרגישה אחרת כלפיי,ואני מרגיש לפעמים שמה שאני מוציא כלפיה מהווה מעין "משא" או נטל,לאור הדברים האחרים שהיא צריכה להתמודד איתם,ואני חושב גם שבין השאר שזו אחת הסיבות להתרחקות ביננו, לנתקים בתקשורת-אני מרגיש שהיא רוצה להחזיר את הרגשות שלי לתוכי,כי אולי זה מה שהיא עושה עקב זה שנפגעה בעבר,אולי משהו אחר,לא יודע...

פאפיט

New member
אם תפגשי פיה, מה היית מבקשת

זאת פחות או יותר השאלה שלך, כפי שאני מבין. פעם היה פער בין מה שאני לבין מה שהייתי. עם השנים השלמתי עם הפערים ועם מה שנראה לי חסר או עודף. כך שאני מניח, שאם הייתי צריך לשחק את "אני" אז היא היתה נראית ונשמעת כפי שאני עכשו (בוגר ומגובש, כביכול).

sunshine2004

New member
אמ.....

אולי נשמע הזוי משהו....אבל, אני הייתי מקצינה את הדמות...משחקת שתי דמויות. לאחת הייתי קוראת רגש...ולשנייה הגיון... והייתי רואה איך כל אחת מתמודדת עם החיים.. שתי דמויות שונות לחלוטין אחת מהשנייה... ככה, לדעתי, אפשר ללמוד על האיזון בין שתי הדמויות...

למעלה