לשחק את המין השני

Dror Bar

New member
לשחק את המין השני

האם אתם מוצאים את זה קשה לשחק את המין השני? מדוע?, איך אתם מתמודדים? האם יש דברים שאתם לא יכולים לעשות אם המין שלכם שאתם עושים עם המין השני( הדמויות)

Nihau

New member
לי קל יותר לשחק את המין השני

פשוט בגלל יכולת האובייקטיביות הגבוהה יותר. קל לי יותר לשחק את המין השני כי אני רואה את הדמות מבחוץ וגם את המודלים לחיקוי מבחוץ. לשחק את המין שלי לפעמים עושה בלאגן בין תפיסות פנימיות עם ראיה חיצונית לדמות. זה כמו לנסות לבנות דף דמות של עצמך- לכאורה זה הדבר הכי קל כי אתה מכיר את עצמך הכי טוב בעולם אבל למען האמת זה קשה נורא.

סנדרין

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

עם דמויות מהמין השני אני מוצאת את המשחק שלי ואת אופי הדמות יותר אחיד, פשוט כי הקו ביני לבינה ברור יותר.

DDN

New member
"איך אתה כותב נשים כל כך טוב?"

שאלה מעריצה חולפת את ג'ק ניקולסון בסרט "הכי טוב שיש". והוא עונה לה: "I think of a man, then I take away reason and accountability" לשחק את המין השני קשה בדיוק כמו לשחק דמות ששונה ממך. צריך להיכנס לראש של מישהו אחר, לנסות לחשוב כמו משהו אחר. אחת הטינות שהיו לי כלפי השחקנים שמשחקים "אלפים" היא שהם למעשה משחקים בני אדם שנראים יפים יותר, חיים חיים ארוכים יותר, ויש להם כל מיני יתרונות/חסרונות. אותה טינה כלפי החייזרים בעולם "מסע בין כוכבים", למה שידברו אנגלית בחללית שלהם? אין להם שפה משל עצמם? הטענה שלי - קשה לשחק משהו ששונה ממך כי אתה לא יודע איך הוא חושב. בלשחק מישהו מהמין השני יש לך מושג בנוגע לדרך המחשבה או לפחות לאיך שמצפים מהדמות להתנהג. לא הבנתי את השאלה האחרונה בהודעה.

BluePrint

New member
nitpicking

החייזרים בStar Trek מדברים אנגלית בחללית שלהם, כדי שנבין. אם לא ראית, בStar Trek: Enterprise (ז"ל), החייזרים לא דיברו אנגלית, כשלא היה דובר אנגלית להקשיב.

תלוי בדמות. הכל תלוי בדמות.

לגבי דברים שאפשר או אי אפשר לעשות, הכל תלוי בעולם המשחק שלך. יש מקומות בהם מתייחסים לנשים בצורה משפילה, ובהם יותר קל לשחק גברים. כנ"ל גם לגבי ההיפך (בארצן של האמזונות, למשל, הגברים נחשבים נחותים וחסרי ערך). לגבי משחק דמות - מעולם לא ניסיתי לשחק את ארית'יה כזכר, את בלוקס כנקבה וכיו"ב. אני לא חושבת שהייתי מצליחה באף אחד מהנסיונות, כי הדמויות נוצרו עם עבר והווה בהתאם לאופי ולמין שלהן, ואישית כשאני בונה דמות, אני משלבת את הזהות המינית שלה בסיפור ובגישה שלה לחיים. אבל באופן כללי, אני מוצאת גברים ונשים קשים למשחק באותה רמה. ואחרי שהדמויות מגובשות - קלים למשחק באותה רמה.

DDN

New member
"שקט אישה!"

בחברה ברברית יותר קל לשחק גבר. אישה אריתיה צריכה להיות בשקט.

panters

New member
מצות

הנושא הזה כבר עלה פה פעמים רבות מאוד כבר...

DDN

New member
תמצא קישור למקום אחד.

אני לא זוכר שהוא עלה פה בזמן האחרון. השאלה של דרור הייתה בהחלט במקום. הכותרת שלך אגב, לא מובנת.

panters

New member
לא אמרתי שזה לא במקום

רק אמרתי שזה כבר עלה (קיוויתי שלך יהיה את הקישור) והכותרת? לא היה לי מה לכתוב ומשום מה פסח עלה לי בראש

Nihau

New member
אז מה אתה אומר?חסר לך דם ילד נוצרי?

אתה בדיון שפתחת על רובוטים ורגשות העלת בדיוק את אותה נקודה של קושי לשחק משהו אחר ממך בצורה הגדרתית בסיסית ואז ניסית להראות שהוא לא שונה ממך בצורה הזאת כי אתה בעצם כמוהו (ניסית להגיד שקשה לשחק רובוט עם רגשות ואז ניסית לטעון שאדם הוא בעצם רובוט אורגני עם כימיה במקום תוכנה)

panters

New member
ילד נוצרי?

מה זאת אומרת ילד נוצרי? אני רק אמרתי שזכור לי שדיברנו על הנושא הזה בחצי שנה האחרונה לפחות פעמיים.

BluePrint

New member
אולי טוב שכך?

נוצרים שרצו סיבה נוספת לרדוף יהודים, העלילו עליהם שבפסח הם מערבבים דם של ילד נוצרי, בבלילה להכנת המצות.

DDN

New member
בבקשה.

40 פ"ז ביציאה ואת בנך בכורך כשיוולד, כתרומה לננס טווה הזהב.

המממ

אישית, אני לא ממש אוהב לשחק דמויות (למעשה, אני די שונא את זה) ומעדיף להנחות. איך זה מסתדר עם דבשיו"ת-נשים? בדיוק כמו עם כל דמות אחרת שאני מתאר כמנחה - אני מספר על מעשיה, לא נכנס לעורה. בהרבה מקרים של בנים שמשחקים דמויות נשיות שראיתי, יצא להם מין בחור מגניב עם שיער ארוך.

DDN

New member
הא!

גם כשאני רוצה לשחק בחור מגניב עם שיער ארוך אני משחק בחור מגניב עם שיער ארוך! ולא, הוא לא תמיד נשי (למרות שבנוגע לאקונח, רק השד יודע מה יהיה פיצול האישיות הבא שלו) אבל הנקודה היותר מעניינת היא: למה אתה שונא לשחק דמויות?

למעלה