לשחק אותה......

מלאך39

New member
לשחק אותה......

אז ככה זה היה...... זרקתי אחת... תפשתי אחרת.... פעם אחר פעם... אחר כך כבר השתכללתי.... זרקתי אותה ותפסתי לי שתים במכה אחת...צמוד צמוד אחר כך זה כבר היה יותר... תפסתי שלושה .....ואאאאאאאוווווו איזה כיף..... לא להאמין- שיחקתי אתמול חמש אבנים עם הילד שלי.... אבל הכי באסה שפתאום הוא הכריז פאצ´ עומד..........
התיאשתי איזה באסה...... מאיפה המילים האלה מאיפה..... ועוד תחשבו על החלפות ותקיעות........ צהרים טובים כולם

קרמבובת

New member
../images/Emo6.gif

תגיד תודה שלא אמר לך "גוגלך".. זה השלב שכל פעם זורקים גם את האבנים שבתוך היד.. חח קרמבו

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחח

בפעם האחרונה שניסיתי לחזור למשחק הזה נתפס לי הצואר ונפלו לי "אבנים" ממתכת כבדה על הראש

ואני שיחקתי "חבילה הגיעה"...

משחק שנראה לי חביב כשהייתי ילדה, נראה לי אמיתי ומשקף את הביורוקרטיה הקיימת בכל מוסדות המדינה. מכירים את המשחק?

מלאך39

New member
משחק שנראה אמיתי.......

אוף איזה ראש כחול יש לי היום....... כוכביתוש מתוקה.....
לא לא מכיר אבל עדין נשארתי ילד ....אז יש סיכוי שתלמדי

אז ככה...

כל המשחק המטרה שלך לשחרר "חבילה" שהגיעה אליך... כל פעם אתה מתבקש להמציא תעודה אחרת... שאין לה שום קשר לכלום... אבל ככה רוצים ברשות... ככה עד שבסוף אתה משחרר את החבילה מהנמל. זה משחק שבא ללמד את הילדים... כמה החיים קשים... ומכין אותם נפשית לזה שבחיי היום יום הריצות סביב הבלתי מובן.. רבות! מה גרם לך לראש כחול? החבילה? חחחחח

למעלה