לשחקני הנבחרת!!

צוריאל 5

New member
לשחקני הנבחרת!!

אז נכון, נגמרה הליגה, ואפשר לומר שבפספוס אדיר וכאב נורא, ובכל זאת יהיה נחמד אם שחקנים העונים למספרם של בן עמי ורוסו או לחילופין בן לוז, יראו נוכחות בפורום. מס' 10 הנדיב כבר הראה כאן את יופיו הפנימי (כמו שסולמית נוהגת להגיד), והשמחה הייתה רבה, אז יהיה נחמד אם גם שחקני הנבחרת האחרים יעשו כן, ונפתח אורגייה לתפארת מדינת ישראל... יום מצויין. שרי. נ.ב רועי- אין לי מושג מה מספרך.. אבל תצטרף לאורגייה!!

סולמית42

New member
מצטרפת לכל מילה!

את מערבבת פה שתי ליגות שונות... תזהרי שלא יבינו אותך לא נכון... (כי העונה של הנבחרת לא נגמרה בכלל בפספוס אלא ממש להיפך...)

צוריאל 5

New member
ביאור

חלילה וחס!!! שלא יהיו ספקות- הליגה שנגמרה ב: א-כ-ז-ב-ה, היא כמובן ליגת העל, ולא היונייטד בכבודם!! ליונייטד היה סיום מטווורף!! חבל רק שהם לא המשיכו להארכה...היה יכול להיות נחמד מאוד... (אפילו לא זמן פציעות... זה נגמר כ"כ מהר.. עצוב..) בקיצור... האורגייה עומדת בתקנה... תצטרפו בהמוניכם... אוהבת מאוד. שרי.

פIלי

New member
במילה אחת:

ה-צ-ל-ח-ה לא שאני אוהד של מכבי, פשוט לא סובל את חיפה. ואני יכול להצטרף לאורגייה? או שזה מגיל מסויים?

~*~gaL

New member
מהפה שלך לאלוהים...

(או משהו כזה...) כמובן שגם אני מצטרפת לקריאה ואשמח מאד לראות את המספרים האלו. אגב, איזה קטע שמגמאדוב בנבחרת, הא?! בהצלחה לו!

למעלה