לשושי

כוכבית2

New member
לשושי

איך מתקדמת הפגישה שסיפרת עליה בשבוע שעבר? אצלי ככה, יצאנו פה ושם ואני מפעם לפעם פחות רוצה, פתאום הבן אדם נראה לי מגעיל. חברות שלי התרשמו דווקא מאד לטובה ואני אותו כל הזמן, בוחנת בצורה שלילית כזו...אם הוא היה שייך למישהי אחרת בטח הייתי מקנאה, תמיד הדשא של החברה ירוק יותר.

shoshi1

New member
כוכי חביבתי,

לצערי , אינני אשת בשורות .. גם אצלי מאד צולע ומה שהסתמן כהתחלה מבטיחה כבר לא זורם על מי מנוחות. אין לי חשק להרחיב אבל אם את מתנחמת בצרות של אחרים - הרי לך נחמה!...

כוכבית2

New member
לשושי

תודה בכל אופן על התגובה, כן תמיד אני אוהבת לשמוע שאני לא לבד. גם אצלי שום דבר מלהיב למרות שאנו ממשיכים להיות בקשר, מצידו הכל כשורה, עלי קשה להבחין אם אני מעונינת או לא. אני כאילו "פני פוקר". ככה זה יוצא. לכן מבחינתי אני עדיין לבד. עדיין מחכה להפתעות אבל די פסימית בעניין. בהצלחה לשתינו. נקווה שפעם הבאה יהיה מבטיח יותר.

כוכבית2

New member
לכוכב האהבה - בת

מה שכתבתי לפני שניה לשושי מופנה גם אליך יקירתי. וכנ"ל האיחול: שהלוואי ויהיו שמועות טובות בעתיד הקרוב. חיכינו כבר מספיק, לא?

גומת חן

New member
הרי לך נחמה?

עזבי. היא לא הוכיחה את עצמה, הנחמה. צר לי.

shir23

New member
גומת חן יקר!

לא הבנתי, מה זאת אומרת שהיא לא הוכיחה את עצמה?

adirb

New member
../images/Emo102.gif

תראי לדעתי אם את מרגישה שזה לא זה אז פשוט תפסלי . או שאני מציעה לתת קצת זמן כי בסופו של דבר אני בטוח שיש משהו יפה בו ואת תמצאי את היופי הזה כרגע את מרגישה רע אם עצמך או לא בטוחה מכיוון שהוא לא האביר על הסוס הלבן לו את מצפה ואני בטוח שכל אחת מן החברות שלך שמקרינות לך כמה הבחור החדש נפלא די לחוצות שמה הן הפסידו משהו או משהו אצלו לא טוב או בעצם אולי הוא לא מתאים לכן חמודה לדעתי תני לזה קצת זמן ומה שחשוב הוא מה את מרגישה אומנם חברות משפיעות אבל אני בטוח שבסוף את נשארת עם הגבר ולא הן ואם הוא נראה טוב לא בהכרח שהוא טוב לכן תעשי מה את מרגישה ולכי על זה בהצלחה

למעלה