הכל טוב ככה.. לחזור כל יום הביתה ולקבל חופש כמה ימים מדיי פעם.. מה רע בזה.. הכי טוב שיש..
מ מ ו ר נ י 18 New member 18/1/08 #46 הכל טוב ככה..../images/Emo13.gif לחזור כל יום הביתה ולקבל חופש כמה ימים מדיי פעם.. מה רע בזה.. הכי טוב שיש..
הכל טוב ככה..../images/Emo13.gif לחזור כל יום הביתה ולקבל חופש כמה ימים מדיי פעם.. מה רע בזה.. הכי טוב שיש..
ס סוניוש172 New member 17/1/08 #38 וואי באמת את מעצבנת.. וואי תפסיקי להפציץ אני כותבת קצת באיחור אופס[= אבל ת'כלס זה לא יעור עם תציפי כי לא תקבלי את הפאלפון.. ולמה לך את הפאלפון שלה...היא בן אדם כמוך... גמי מה מצבב??? נ.ב אני חפרנית חח יום טוב[=
וואי באמת את מעצבנת.. וואי תפסיקי להפציץ אני כותבת קצת באיחור אופס[= אבל ת'כלס זה לא יעור עם תציפי כי לא תקבלי את הפאלפון.. ולמה לך את הפאלפון שלה...היא בן אדם כמוך... גמי מה מצבב??? נ.ב אני חפרנית חח יום טוב[=
נ נשמאמית New member 17/1/08 #42 גבי אתה היית פה השבוע אבל אני לא.. :\\ בגלל זה התגעגעתי נשמה.. :]] מה שלומך!? ולמה היית שבוע בבית? רגילה?! או זה מה שאמרת לי 24 שם 48 בבית ?? ]
גבי אתה היית פה השבוע אבל אני לא.. :\\ בגלל זה התגעגעתי נשמה.. :]] מה שלומך!? ולמה היית שבוע בבית? רגילה?! או זה מה שאמרת לי 24 שם 48 בבית ?? ]
ג ג ב ש ו ש New member 17/1/08 #43 קבלי../images/Emo25.gifעל הגעגועים../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif אממ הייתי ארבעה ימים בבית כי שישי שבת שעברה הייתי שם,אז אחרי שבת שבת נשארים אחכ' בבית עד רביעי מה איתך מאמי?הכל סבבה?
קבלי../images/Emo25.gifעל הגעגועים../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif אממ הייתי ארבעה ימים בבית כי שישי שבת שעברה הייתי שם,אז אחרי שבת שבת נשארים אחכ' בבית עד רביעי מה איתך מאמי?הכל סבבה?
נ נשמאמית New member 17/1/08 #44 הכל מעולה מותק..איזה כייף לך!! הלוואי שהיה אצלנו ככה..חחחחח אחרי שבת בבית אני נישארת שבועיים שם!! באסה..... וקבל נשיקה בחזרה כפרעלייך!! :]]]]]]]]
הכל מעולה מותק..איזה כייף לך!! הלוואי שהיה אצלנו ככה..חחחחח אחרי שבת בבית אני נישארת שבועיים שם!! באסה..... וקבל נשיקה בחזרה כפרעלייך!! :]]]]]]]]
ג ג ב ש ו ש New member 17/1/08 #45 לא נורא מאמי,הכל עובר תאמיני לי../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif