חחח לינוי תגידי לה שאין עליינו..
ל לינקיXD New member 17/1/08 #32 ליאור,חבל עלייך חבל מחר אני רואה אותך בבצפר!! חחחחחחחחח סתם,כפרה עלינווווו מרוקאיותתתתתת תביאו לי תבן אדדדם שיש לו בעיה עם מרוקאיות תביאאאאאאאאאאאאאו!..
ליאור,חבל עלייך חבל מחר אני רואה אותך בבצפר!! חחחחחחחחח סתם,כפרה עלינווווו מרוקאיותתתתתת תביאו לי תבן אדדדם שיש לו בעיה עם מרוקאיות תביאאאאאאאאאאאאאו!..
מ מוגי האחת New member 17/1/08 #33 סליחה סליחה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif אין דבר כזה כולה מרוקאים.!! מרוקאים זה מרוקאים... .. אויי לינוי את הורגת אותי..
סליחה סליחה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif אין דבר כזה כולה מרוקאים.!! מרוקאים זה מרוקאים... .. אויי לינוי את הורגת אותי..
מ מוגי האחת New member 17/1/08 #10 מאמי תקשיבי..!@#$%../images/Emo66.gif זה לא יעזור לך גם אם תעלי מליון ואחד הודעות לפורום.. את המיספר שלה את לא תקבלי ובטח לא ממני..!
מאמי תקשיבי..!@#$%../images/Emo66.gif זה לא יעזור לך גם אם תעלי מליון ואחד הודעות לפורום.. את המיספר שלה את לא תקבלי ובטח לא ממני..!
מ מ ו ר נ י 18 New member 17/1/08 #12 איפפ חפרת..../images/Emo6.gif למה ניראה לך שהיא תביא לך תמיספר שלה.. גם אם את צריכה אותה..!! ותפסיקי לעלות כל שניה הודעה זה לא יעזור לך.. יום טוב
איפפ חפרת..../images/Emo6.gif למה ניראה לך שהיא תביא לך תמיספר שלה.. גם אם את צריכה אותה..!! ותפסיקי לעלות כל שניה הודעה זה לא יעזור לך.. יום טוב
ל לינקיXD New member 17/1/08 #14 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif אאאחחח מורני שתהיי בריאהXD ראסססססססמי אבל תפסייקי להעלות פה כל 2 שנניות וחצי 21958349068 הודעות !! תודדדדה ויום טוב,!
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif אאאחחח מורני שתהיי בריאהXD ראסססססססמי אבל תפסייקי להעלות פה כל 2 שנניות וחצי 21958349068 הודעות !! תודדדדה ויום טוב,!
ג ג ב ש ו ש New member 17/1/08 #17 זה לא יעזור לך להציף פה בהודעות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif ואני מבקש ממך להפסיק עם זה. מן הסתם והכי הגיוני שיש שלא מוסרים לאף אחד את המספר שלה ובטח בלי אישור שלה.
זה לא יעזור לך להציף פה בהודעות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif ואני מבקש ממך להפסיק עם זה. מן הסתם והכי הגיוני שיש שלא מוסרים לאף אחד את המספר שלה ובטח בלי אישור שלה.
מ מ ו ר נ י 18 New member 17/1/08 #30 באמת מה איתך.. ../images/Emo13.gif היתגעגענו... איך בתפקיד החדש?
נ נשמאמית New member 17/1/08 #37 חחחחחחחחחח לינויי קרעת אותי מצחוק!! גבי מנישמעעעעע !? :]]]]]] אלמוג לפי איך שהיא מדברת ניראה לי שי חזר להטריד אותך..חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחח לינויי קרעת אותי מצחוק!! גבי מנישמעעעעע !? :]]]]]] אלמוג לפי איך שהיא מדברת ניראה לי שי חזר להטריד אותך..חחחחחחחחחח
ג ג ב ש ו ש New member 17/1/08 #41 היי בנותת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif חחח אתן מתגעגעות מהר אני מבין..כי ברוב השבוע אני פה כפי שאתן בטח שמות לב בכל מקרה,התפקיד שלי מצויין ואני נהנה מכל רגע.הרבה ימים בבית,פחות ימים בתפקיד...הכי טוב לא?
היי בנותת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif חחח אתן מתגעגעות מהר אני מבין..כי ברוב השבוע אני פה כפי שאתן בטח שמות לב בכל מקרה,התפקיד שלי מצויין ואני נהנה מכל רגע.הרבה ימים בבית,פחות ימים בתפקיד...הכי טוב לא?