לשוקי

a9981

New member
לשוקי

שוקי, כתבתי הודעת תגובה לארי לאחר שהוא הציע להכיר לי את האגרוף הימני שלו...התגובה אבדה ואני לא רואה אותה בשום מקום, גם את ההודעה המקורית שלו אני לא רואה.. ממש תיקים באפילה..

לא מבין

מה הקטע לריב בפורום ולקחת דברים אישית...??? לכל אחד/ת יש דעה, כל אחד/ת יכול/ה להגיד אותה. ואין אף אחד/ת שימנע ממנו/ה להגיד אותה. ולמה ינעל דינאק אנשים לא יודעים לקבל ולהתמודד אם ביקורות...???

חה חה זאת הייתה בדיחה אחי

אמרת שאני אגרסיבי אז הראתי לך שאני יכול להיות מאד אגרסיבי. דרך הגב אם אני אגרסיבי אתה מאד מלשין. אמרתי לך בצחוק אני אפילו לא מכיר מי אתה וגם אתה לא אז מה אתה מבלבל את השכל?

a9981

New member
תגובה

תיארתי לעצמי שזה בהומור, אבל כמו ששוקי אמר, אתה צריך להיות בטוח שאני -אבין- שזה בהומור. דבר שני - אתה רק מחזק את מה שאמרתי, אתה מעיר לכל העולם אבל לא מוכן לקבל ביקורת. (מוצדקת בהחלט - אתה לא מרוצה מצורת הכתיבה של מישהו ואז כותב פי 100 יותר גרוע ממנו). דבר אחרון, לשוקי - תודה, אבל היית צריך להשאיר את ההודעה של ארי, שכולם יראו.

a9981

New member
דבר נוסף...

למי אני אלשין בדיוק ??? זה פורום פתוח, כולם רואים את ההודעות.. רק שאלתי את שוקי לאן נעלמה התגובה שלי.

3583

New member
לא בא לך לפעמים

"להרוג" מישהו שהעיר לך על הגמגום כמו אולי תעבור טיפול? זה לא מפריע לך?וכו זה התשובה זה הצטברות בבטן של עבר מאכזב זה לא חכם ולא צודק אבל זה בא ממקום של כאב עמוק

המממ...

לא. האמת אף פעם לא העירו לי הערות כאלו, אני מעריך אם מישהו היה מעיר לי את הערה הזאת באמת הייתי הורג אותו
. דבר שני, אני מאמין שהאנשים פה 'נורמליים' ולא יגזימו בתגובות שלהם למישהו שהם לא מכירים ולא פגשו אותו אלה רק בפורום ויציאו עליו/ה עצבים כשסך הכל כולם פה נמצאים באותה סירה ומנסים לעזור. אבל לך תידע אולי אתה צודק, ובאמת אנשים 'נידפקים' אם הזמן...

shuky63

New member
אני מחקתי את ההודעה של ארי

על הימנית שלו ולכן התגובה שלך אליה נמחקה אוטומטית. מי שרוצה לצחוק שיתכבד ויצרף סמיילי להודעה,אחרת אני מתיחס לזה במלוא הרצינות ואין מקום להודעות כאלה בפורום.

למעלה