לשוקור שלום רב....

יוסי26.5

New member
לשוקור שלום רב....

שוקור ידידי אבקשך,בכל לשון של בקשה,למחוק את כל ההודעות שלי בפורום זה מאז שנכנסתי... אני רוצה לקוות שיום אחד אחזור לכאן... תודה רבה על הערכתכם אותי... להתראות אולי,ביום מהימים... בייי

יוסי26.5

New member
ושוקור ידידי....

לא לשאול למה ואיך...בצע בבקשה... תודה רבה מראש...

all

New member
יוסי היקר

אין שום דבר בעולם ששווה את זה. אל תתרסק, כך או כך תצטרך לבנות את הכל מחדש. סיזיפוס הוא לא - חצי אל חצי אדם כמו שהייונים טענו. סיזיפוס הם החיים.

יוסי26.5

New member
ALL ידידי אני לא מתרסק....

ידידי היקר... אני לא מתרסק... אבל לוקח לעצמי פסק זמן כלשהו מהפורום הזה ומעוד פורום אחד שהשתתפתי בו מסיבות מאד אישיות ולאו דוקא בגלל נושא הפורום... אז תהיה בריא בינתיים... ביי

ביילי_007

New member
לאבא של יוסי שלום רב,

לאבא שלי יוסי, שלום, אני לא יודע למה אתה עוזב, אבל גם אני לא ישאל, היה נעים לראות אותך פה, ולקרוא את הודעותיך, אני רק מקווה שזה לא משהו שאנו עשינו, שיהיו לך חיים נהדרים. להתראות, ביילי.

B.Shokor

New member
שמחתי מאוד להכיר אותך / כואב לי, H-(

מר (אבו) יוסי יקר, שמחתי מאוד להכיר כבודך, ולשמוע דעותיך לגבי נושאים רבים, ואני מודה לך על השתתפותך בפורום דו-קיום, והאמת שכואב לי מאוד שבן-אדם נהדר כמוך הולך לעזוב אותנו. בכל מקרה אלה הם החיים שלך, ואתה מי שמחליט, אני רק מקווה לך ולכל בני משפחתך אחלה חיים. בתקווה שנראה אותך שוב פה ;).. (קלייר, מהיום רק אני ואת לבד בשעות הלילה, יוסי יהיה חסר :(. * בקשר למחיקת כל ההודעות שלך, אני לא בטוח שאפשר לעשות את זה, אך אני מבטיח לך לנסות. מבטיח. חיים טובים ובמיוחד בריאים שלך ב.שוקר מ.הפורום שלא ישכח אותך ;)..

B.Shokor

New member
אוווווו יאאאאאא ;))) תודה שמבלולה..

רק תזכורי, שבדרך-כלל בשעות הלילה מדברים על נושאים לא כל כך קשורים לפוליטיקה ;).

קלייר

New member
מה קרה ביילי יקר/מי מפריע לך לישון

מי מפריע לך לישון ביילי יקר

קלייר

New member
היופי בזריחה/התחלה חדשה

היופי בזריחה כמו התחלה חדשה,שמביאה איתה תקוה חדשה, מקוה שתהנה עלם חן,זה יופי עוצר נשימה בילדותי גדלתי ליד הים,אהבתי את הזריחות -ואת השקיעות סגירת מעגל החיים

all

New member
אני גדלתי מעל המכולת וליד פח האשפה

וכל בוקר (הרבה לפני שהשמש זרחה). היו באות שתי משאיות, אחת הייתה זורקת ליד המכולת, מוצרי חלב ולחם והשניה הייתה מרוקנת את פחי האשפה. אבי (חרדי שחזר בשאלה) נהג לומר לי - ``איך אתה יודע שהיום זה היום בן``? כי רק היום ואך ורק היום, מפנים את החרא של האתמול ומביאים את זה של מחר. ואם זה לא ככה, אז היום יום שבת.

קלייר

New member
כמוךall יקר/הים היה מפלטי

בסביבה בה גדלתי דומה הייתה לסביבבתךall יקר, הים היה מפלטימהנעשה סביבי הים היה עולם בפני עצמו,שם יכולתי להיות גם נסיכה,

all

New member
ולי היה המדבר.

יש האומרים שמדבר הוא המוות. אלה אינם מבינים כמה צועקת היא השתיקה. אף אינם מבינים מה אמרה לי דממה. ויותר מהכל כמה פורחת היא השממה. בניינים מבטון. מכוניות מברזל וממון מנייר צבוני. אושר שבא מאבקה לבנה. זוגיות לכיסוי הבדידות. זה הכל, לא יותר. הו אלוהים, זה כל כך חסר.

קלייר

New member
אומר רק all יקר-מרגשת השתיקה הרועמת

רק אומר איש יקר כי נפעמת אני מהכתוב,כמה הרבה יש בשתיקה הרועמת

eliasys

New member
איזה כיף לשניכם

לנו לא היה פחי אשפה, והיינו צריכים ללכת לפנות את הזבל במזבלה הקרובה. והרבה פעמים היה זה תפקידי. אתם יודעים מה היה התחביב שלי כשהייתי ילד? אני אהבתי מאוד לחרוט על נחושת, הייתי מצייר דמויות, ומבליט אותן מהצד השני. והמזבלה היקרה, סיפקה לי את חומר הגלם. הייתי הולך למזבלה, ומוצא את שפורפרות משחות השיניים ומשחות הגילוח, הייתי אוסף אותן, שוטף, פותח אותן ומשטיח אותן כהכנה לציור. לאחר מכן הייתי מצייר עליהן ומבליט את הציור. עבודת אומנות אמיתית. שמעתם על האימרה: ``אומנים חיים בזבל``? אם לא שמעתם לא נורא, כי זו אימרה שאני הגיתי.

all

New member
ואנחנו עוד מחפסים מסכנים מחוץ

לפורום הזה? יוסי סייס כבר בדרך.

קלייר

New member
העלת חיוך על פני/גדול מהחיים

העלת חיוך על פני all יקר גדול אתה מהחיים,בימים טרופים אלה חיוך זה מותרות,יש דבר יפה שאמרה סבתא לבתה שלא ידעה לצחוק חיוך של אושר,מוסיף שעה לחיים,לב שצוחק ,מוסיףיום לחיים,חיוך מעושה לא מוסיף מאומה,הפעם הוספת לי שעה לחיים חחחחחחה

למעלה