לשונית של קלרינט

לשונית של קלרינט

יש לי מס 2. 2 וחצי. ו3. הכי קל לי לנגן ב 2 .אז מה ההבדל בכולם לא הרגשתי גם הבדל בצליל .ואיזה מס משתמשים המיקצועים בחתונות או אולפני הקלטות כי אני שומע הרבה גונים של קלרינט למשל של מירון זה עוד איזהשו סוב דק

במספרים הגבוהים

הקלרינט אמור לתת צליל יותר "שמן" ומקצועי. אני אישית מנגן בעלה מספר 2.

nati122

New member
עלים לקלרינט

תרא\י מספר העלה גדל כשהשפתיים שלך מתפתחות כלומר אחרי כמה שנים השוותיפ שלך מתקשים ואז אתה לא יכול לנגן במספר נמוך כמו 2 או 2 וחצי אתה מנגן מספר 3 או 3 וחצי ככל שהעלה יותר עבה הצליל יותר נפוח מלא ושמן.. הממוצע של העלים של המקצוענים כמו שקראת לזה זה מס' 3 ומעלה אני אישית מנגן על 4 ו4 וחצי אל לא כדי להתרגל למספרים כל כך גדולים . האלו גם קשור לסוג הפה שלך כי יכול להיות שתצליח להוציא צליל בעלה 4 אבל הצליל שלך יותר יפה בעלה 3 ..

במוזיקה החסידית

לא רואה לעניות דעתי במספר גבוה של העלה כמטרה שאליה צריך לשאוף להגיע.במוזיקה הקלסית,הדברים בהחלט נכונים

ita101

New member
שלום בעל מנגן

אם יש לך כמה עלים נוספים אני אשמח לרכוש. אני צריך כמה באיזור ה2 ומעלה. אם יש לך כמה שאתה לא צריך אשמח אם נגמול אחד לשני חסדים טובים. אגב מצאתי מורה לקלרינט. :)

rulzidude

New member
תלוי מה אתה רוצה לנגן.

ז"א במוסיקת כלייזמר אתה יכול לנגן על עלים אם מספר נמוך כל עוד אתה שולט בצליל (בלי ציפצופים, אתה יכול לעשות צליל חזק באופן לא צרחני) במוסיקה קלאסית או מוסיקת ג'אז עדיף לנגן שהכי מטעים לפה שלך. נגן חדש בד"כ מתחיל בעלים מס' 2 ולאחר כמה זמן הוא עובר למספרים גדולים יותר. זה קשור בשריר השפתיים שלך. אני בטוח שאם אתה מנגן יותר משנה וחצי עלה 2 יצא לך יותר מצופצף מעלה לפחות 2 וחצי. אם אתה נגן מתחיל הייתי מציע לנגן קודם מוסיקה קלאסית ואטיודים, את הכליזמר תלמד אחר כך.

למעלה