לשון

SHOKO11

New member
לשון

מכיוון שאני חדש פה וטרם התרגלתי לעניינים אז אני ניגש ישר ולעיניין יש לי מספר פנטזיות שאני רוצה להגשים בחיי אבל ביישנותי ותמימותי לא אפשרו לי זאת....... הראשונה מבינהם זה להיות עם אישה מבוגרת ממני ולתת לה "שיעור לשון " איטי רטוב וארוךךךךךךךךך...... יש קונות?

bugbuster

New member
../images/Emo68.gif לפני שאתה נימכר, אלף, שלום

בית הייתי מייעץ לך, לתת עוד מעט מהרפרטואר. כי מה ל'שות.. מציצות ולשון פה ולשון שם כבר הופיעו כאן מן הסתם. או במילים אחרות, ספר משהו מגרה על הפנטזיות הללו. כהה, בהרחבה..? משהו שנשים תחשבונה, וואלה! אני חייבת אותו! לפניו לא ידענו ע=כלום על עלם לשון ואישה! ומשהו שאנחנו הגברים נחשוב, וואלהה.. המאנייאק הזה! עוד יחטוף לנו את כל הסחורה.. ותיסלחנה הללו שהמילה סחורה בעייתית קצת.) יש אומרים שאני לא מובן.. להגיד שוב?

SHOKO11

New member
צודק

הינה אני רואה אותה מולי יוצאת מן המקלחת נוטפת מים וריח של סבון עומדת עם מגבת עטופה המכסה את גופה הרטוב מתחת מבצבצים להן זוג רגליים חלקות ושזופות ... קוראת היא לי בתנועה קלילה של האצבע " בוא הנה"! אני כמובן מציית בקלילות ונשכב לרגלייה. לאט לאט אני מפשיל את תחתונה ההדקיקים ולפני נגלה מקדש האהבה שלה: חלק נקי ריחני וורוד. אני מושיט את לשוני מיד מתחיל ללקק את שאריות המים הנוטפים ממנה. אני מעביר את לשוני מכף רגל ועג=ד ראש בתנועות איטיות שברקע נשימותה הופכות ליותר ויותר כבדות..... כמובן שאת אזור האהבבה הורוד שלה אני מפנק כמה שרק ניתן וכמה שרק היא תרצהליקוק ועוק ליקוק בתנועות מעגליות שבינהן נשיכות קלות של טירוף חושים. הקצב הולך וגובר הולך וגובר עד שהיא מתחילה להתפתל מהנאה גניחותיה מרעידות קירות איברה מתמלא רטיבות ונוזל סמיך מתחיל להשפך על פני... היא מנסה להדוף את לשוני ושפתיי אך ללא הצלחה כי היא שכחה ששתי ידיה קשורות.......

למעלה