לשון הרע

tamarhp

New member
לשון הרע

לפני כמה ימים דיברתי עם מישהו באייסיקיו. תוך כדי שיחה הוא התחיל לספר לי כמה הוא מעוצבן בזמן האחרון על חבר שלו, שאני מכירה גם דרך האייסיקיו. הוא התחיל קצת להשתפך, וזה היה נראה כאילו הוא צריך את הפריקה הזו, אבל לא ידעתי מה לעשות - כי זה היה ממש לשון הרע.. אני מכירה (לא במציאות, באינטרנט) את הבנאדם המדובר, והדבר שעצבן אותו היה משהו באופי של חבר שלו, שבתור אדם מוסרי קשה לו עם זה, ולא מעשה רע שהוא עשה ואני יכולה להשלים ביניהם בתור מישהו מהצד. כלומר- לשון הרע לגמרי. מצד שני - זה היה נראה שהוא צריך לפרוק את זה... וזה היה ממש פתאומי.. למזלי הוא היה צריך ללכת בדיוק אח"כ כך שזה נמשך רק כמה הודעות בודדות, אבל הרגשתי אח"כ קצת רע עם זה. אולי כדאי לציין - את התכונה הזו שהוא הזכיר אצל חבר שלו, כבר זיהיתי מזמן, כך שהוא לא חידש לי כלום.

לשון הרע זה באמת דבר נורא, אבל...

אם זה פריקה של מישהו, צריך להקשיב לו ולא לקטוע אותו... (גם אני פעם שאלתי את זה ואחד מהרבנים ענו לי)... מקווה שעזרתי...

תיראי,

דבר ראשון, כבר לא משנה מה נאמר, זה כבר קרה. דבר שני, זה לא טוב שהוא דיבר לשון הרע ולא היה נעים לך לקטוע אותו ככה פתאום באמצע ההתפרקות שלו, וזה מובן, כי את יודעת לזה שלשון הרע זה לא טוב ועובדה שעכשיו לא טוב לך עם זה, ואם פתאום יתחילו לרכל ולאמר לשון הרע סתם כך את לא תירצי לשמוע, וזה היה מקרה חד פעמי שפשוט לא הייתה לך בררה. אל תידאגי, היו לך כוונות טובות!

tiki tiki

New member
תקשיבי, ילדה, את חייבת ללמוד לשרשר!

זה כבר מעצבן... וסליחה אם זה תוקפני מידי לאנשים כאן.

tamarhp

New member
מסכנה..

את צודקת אבל צריך לדעת לאיזו הודעה להגיב.... אם את מגיבה להודעה שלי, תעשי הוספת תגובה להודעה הראשית, כי מה שקורה זה שההודעה שלך נמצאת מתחת להודעה הלא נכונה ואז אנחנו חושבים שהגבת לה, ולא לי...

../images/Emo12.gifמצב מבעס…

בס"ד אם דבר כזה יקרה שוב, אז אולי פעם הבאה תנסי להעביר נושא… או להגיד לו שאת צריכה ללכת.. או…… לא יודעת מה.. יש מצבים שאין מה לעשות…

Tzabi111

New member
היית צריכה להגיד לו

שזה לשון הרע ואז הוא רוב הסיכוי היה מפסיק... אנשים לא ימשיכו להגיד בכוונה לשון הרע בידיעה שזה מפריע לשני. בימיוחד שאת אמרת שהוא הישתפך ואולי הוא לא שם לב שהוא אמר לשון הרע.. לדעתי פני אליו ותישאלי אותו .... נ.ב. יש ללך מזל שמחקו לי את הפלאפון(הוא היה בתיקון) אז אין לי מיספר של אף אחדד,כי את חייבת הסבר על האם חד הורית

Tzabi111

New member
את ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את צריכה להסביר את החתימה שלך ועכשיו יש לי את המיספר שלך
כי שלחת לי הודעה לפלאפון

סיפור ארוך../images/Emo15.gif

מאז שאמרנו שאני הבת שלהם, הם רבו,ואז שירית נעשה אם חד הורית,ואז הם החליטו לחזור להיות נשואים,ואז היא אמרה לו שיש להם גם בת,ועכשיו הוא עז את הפורום.. הקיצר,סיבוך.

למעלה