לשון בקר

Paris

New member
לשון בקר

אחרי הבישול במי מלח וכו` אמרו לי שיש לבשל ברוטב .קלפתי את העור הלשון יצא מלוחה מעט ורכה באיזה רוטב מומלץ לבשל את הלשון ואיך מכינים רוטב כזה.תודה וחג שמח לבאי הפורום! פריזאי.
 

nalathe1

New member
אין כמו לשון../images/Emo3.gif

אני מבשלת במים בלי מלח אבל ניחא. רוטב מעולה שאני מאוד מחבבת הוא של חרדל צלפים ויין לבן. הולך טוב עם עשבים איטלקיים - בזיליקום, מיורן, טימין (אחד מהשלושה, לא כולם ביחד). מטגנים בצל פרוס בשמן זית. מוסיפים משהו כמו חצי בקבוק יין לבן משובח, 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים וכפית חרדל דיזון חלק - חריף. צנצנת צלפים (להקפיד לשטוף ולסנן אותם כי אחרת יש טעם לוואי של שימורים). הרבה שום כתוש ואחד מהתבלינים שאמרתי. (אפשר להוסיף להם גם כמה עלי דפנה) וכמובן - מלחי ופלפל לבן לפי הטעם.
 
למעלה