לשומן שבתוכי

לשומן שבתוכי

נו איך ההרגשה אחרי כחודש ימים שאני מצליחה לתת לך ללכת ממני? איך ההרגשה שאני לא נותנת לחברים שלך להמשיך ולהכנס לתוךך גופי ולהרוס לי את החיים!!!אמרתי לך שהפעם אני רצינית והפעם בניגוד לפעמים אחרות אני אנצח אותך ובגדול. היו לי המון הזדמנויות קרובות מאוד שבהם יכלתי לתת לך להכנס לגופי ולמען האמת כמעט שרציתי אבל נזכרתי שהפעם אני חזקה ממך ושהפעם אני יכולה עליך יכולה לנצח אותך ולסלק אותך מחיי לצמיתות. נכון שכרגע אני מרגישה עדיין עצובה ובטחות עצמי שלי עדיין שואף למינוס 0 ונכון שמצב הרוח שלי ירוד ונכון שהכל בגלל אבל.... זה ישתנה אני בטוחה אני ממשיכה במאבק הגדול שלי לסלק אותך ממני וכמה שיותר מהר יותר טוב.אם הייתי יכולה הייתי שוכרת מישהוא לרצוח אותך לעשות לך כזה כואב בגוף עד שהיית צורח ומתחנן שאפסיק ואני לא הייתי מפסיקה כמו שאתה לא מפסיק וממשיך להכאיב לי ולהרוס לי את החיים וממשיך בלי בושה בלי ייסורי מצפון ותמיד נכנעתי לך..... לך לעזזל הלוואי שתמות שתשרף בגיהנום לך ממני כבר לך די אני לא יכולה לסבול אותך אצלי מה אתה לא מבין את זה מה צריך עוד לעשות כדי שתלך אתה וכל החברים שלך שנימצאים אצלי בגוף מה???????????? כבר לא נישארו לי דמעות וכאבי לב שאתה עושה לי לך ממני אני לא פותחת לך את הדלת יותר לעולם!!!!! הלוואי שתמות כבר...

רונוש שלי

איזה כיף לי לקרוא את המכתבים האלה שאת כותבת לשומן שלך, כי אז אני מנצלת ומפנה אותו גם אל שלי. את יודעת מה אני חושבת שאת לא שוב מבולבלת, אלא לגמרי יודעת מה את רוצה. וזה כל כך נהדר. אני כל כך גאה בך. לגבי הבטחון העצמי, הוא יחזור, הוא קיים שם וכאשר תשיגי את המטרה בעצמך הוא ישוב במלוא כוחו. בינתיים תמשיכי להיות כל כך חזקה ותכנסי באמ אמא שלו.. את מדהימה ואני גאה בך כל כך. שולחת המון אהבה ניב

למעלה