לשומן שבתוכי

לשומן שבתוכי

המון זמן אני רוצה לכתוב לך ולספר לך מה עובר לי בגללך וכל השנים האלו שסבלתי בגללך ובגלל כל מה שגרמת לי החלטתי סוף סוף להתעמת איתך ולהוכיח לעצמי שאני פעם אחת ולתמיד מנצת אותך ובגדול.את רוב שנות חיי חייתי בלסבול אותך בתוכי בגופי בצורה מזעזעת במימדים רבים שגורמים לי סבל ועצבות עד היום שהורסים לי את חיי את הבריאות ואת הכל. בעצם מה הם לא נהרס לי בגללך. חבר שהיה לי לקחת ממניבגלל שככ רצית להישאר בתוך הגוף שלי ולא רצית ללכת אז גרמת לקשר שלי לההרס ושאני אשאר פצועה עצובה וכל כך כואבת כי הכל בעצם כבר ניגמר ממש ניגמר זהו הוא כבר לא רוצה אותי אם אתה נמצא בתוכי ולצערי אתה עדיין נימצא בתוכי וממש מסרב בתוקף לעזוב אותי להתמוסס וללכת. להתקדם בעבודה לא נתת לי ושוב בגלל העקשנות שלך להישאר בתוכי ולהמשיך ולמרר לי את החיים להמשיך ולגרום לי סבל ככ גדול עד שכבר עברו לי בראש מחשבות על התאבדות...כן מה שאתה שומע אני לא יכולה יותר לסבול אותך בתוך הגוף שלי אני לא מסוגלת יותר לקום בבוקר ולהרגיש אותך בתוך הגוף שלי נעשה לי ככ רע מזה ככ כבד ככ הרבה רע. אז גם בעבודה שלי אתה מפריע לי ובעצם שאלתי היא איפה אתה לא מפריע לי< היש מקום כזה בכלל לא נישאר שום מקום או שום דבר שבעצם לא פגעת בי ולא הרסת לי מה עוד אתה רוצה ממני תגיד לי ואני אעשה אני אעשה הכל רק שתצא לי מהגוף תצא לי מהחיים עוזב אותי לנפשי ואם תגיד לי שהדרך היחידה שזה יקרה היא שאני אתאבד אז אניע מוכנה לעשות זאת כי לי כבר למעשה לא ניאשר עוד כח להתמודד איתך להרגיש אותך ולשאת אותך בתוכי יום יום שעה שעה 24 שעות של סבל סיוט ורעות. אתה יודע גם את הנפש שלי לקחת ממני והרגת אותה חתכת אותה והרסת. רציתי להבין איך אתה יכול להיות כה אכזר למישהיא שבעצם לא עשתה לך כלום ממש כלום למה נידבקת דוקא אלי למה? לך ממני צא ממני עזוב אותי לנפשי לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לסיום רציתי לומר לך שמאחר ואני מטפלת בעצמי ומאושפזת בגלל מה הגרמת לי אני מקבלת כח עצמה ונשק כדי להילחם בך כדי שתצא לי מהחיים ותניח לי אז תתכונן הפעם אני נילחת איתך עד הסוף ובניגוד לכל חיי אני הפעם ינצח אותך הפעם אני אגרום לך שתרצה ככ לצאת ממני שבפעם הבאה כשתרצה לחוזר לא יהיה לך לאן ולמה כי תבין ותדע שאני חזקה שאני בריאה ושאני יכולה להילחם נגדך לנצח!!!

t@gel

New member
רונה.........

אני בשוק מהעוצמה במילותייך... הצלחת לגעתלי בנקודות הכי רגישות. את חזקה ואני יודעת את זה. אני מרגישה את הכוחות הטמונים בך. יש בך תעצומות נפש אדירות. ואת בדרך להחלמה מלאה...נכון שהדרך עודה ארוכה..אבל יש למה לצפות. הקשיים הם עצומים...אבל זה שווה את המאמץ...מבטיחה לך... אוהבת מכל הלב... :) אוהבת אותך מכל הלב...תגל

פו

New member
חנה חמודה

אני קוראת ולא מאמינה, פשוט מזדהה עם כל מילה, את מבטאת את התחושות נהדר וזה מאוד עוזר, זה חלק מההחלמה. אני מקווה שבעזרת השם תתגברי על כל הקשיים ותנצחי את כל מי שמפריע לך בחיים המון המון אהבה

רונה שלי

בוקר טוב. קראתי בהתרגשות את מה שכתבת.. אני חושבת שמעולם לא שנאתי אותו ממש, או אולי פשוט בניגוד אליך לא היה לי את האומץ להתמודד מולו, הדחקתי, התעלמתי.. קריאת המלחמה הזו נגדו היא נהדרת! את בדרך הנכונה, המוח מכוון על המטרה ואני יודעת שתצליחי.. מקווה שתגיעי למצב שתוכלי להבין שיש המון מעבר לשומן, כלומר, את אדם בפני עצמך, מתחת לגוף יש נפש, אמנם פגועה כרגע אבל מקסימה ומאד מאד חזקה. אני יודעת שלאט ובטוח את תשיגי את מטרתך, זה לא יהיה קל, כמו שאת אומרת, אבל תזכרי שגם לאגור את השומן הזה, שלמעשה נבנה אולי כדי להגן על נפש עדינה.. לקח המון זמן.. אז שתינו ביחד נצא למלחמה הזאת ולאט לאט ובכח רב ננצח. אני איתך שותפה במאבק. המון אהבה ניב

תרנגולת

New member
רונה..את מדהימה.

כל כך מעריכה אותך על איך שאת מתמודדת.. המון כאב יש במכתב הזה. יפה שכתבת.. אני מאמינה בך שתצליחי.. אוהבת.

רונהלה יקירה שלי.

את מדברת עם כל כך הרבה כאב.....מלווה בכל כך הרבה אומץ שזה מדהים. אני מאמינה בך. אני מאמינה ביכולתך לנצח את השומן. אני מאמינה שמכוח ההחלטה שלך - תצליחי בכל. ושלא תתני למחלה להמשיך ולנהל את חייך. את תליחמי. וזה לא יהיה קל. אבל את תנצחי. ואנחנו כאן כולנו מאחורייך. מחזיקים לך אצבעות ומתפללים לטוב. אוהבת אותך כל כך ושולחת לך את כל הכוח שרק אפשר כי את תצטרכי את זה. אבל את תנצחי. ובגדול. שלך תמיד תמיד מאיה ואני שולחת לך במיוחד קטע על אנשים אמיצים....כי את כזאת. ראי כותרת למעלה. אוהבת עם כל כל הלב ומאחלת לך את כל הטוב והנפלא שבעולם. את עוד תגלי אותו....אני בטוחה בכך. מאיה

A-naT

New member
לרונה....

מדהים לקרוא כמה התחזקת מאז הפעם הראשונה שנכנסת לאישפוז..... אני כל כך שמחה לראות שזה עובד בשבילך, ואני באמת מאמינה שאת הולכת לנצח את הדבר הזה- את כבר בחצי דרך... בהצלחה לך, מאחורייך תמיד סתם אני, השמנה והמגעילה

למעלה