לשוחרי דיאנה

eve6

New member
לשוחרי דיאנה

הנה אתר, מוטרף לחלוטין (התכתבתי קצת בעבר עם בעל האתר, בנאדם מוכשר ביותר, נהג לכתוב מעין בלוגים מפוברקים של כריס קרטר ושאר כותבי הסדרה בפורום הרשמי - היסטרי לחלוטין, אני אנסה אולי למצוא כמה). בכל אופן, הדף הספציצי הזה הוא על דיאנה, אבל שווה לסייר בשאר האתר - לא לעדיני נפש

Gilliana

New member
ככה??? ../images/Emo12.gif

זה באמת אתר הזוי לגמרי, אם תכנסו ל- Ask Scully זה כבר בכלל הופך להיות בית משוגעים אמיתי.

1Shir

New member
תודה ../images/Emo9.gif אבל זה אתר נורא עצוב...

אני יודעת אני יודעת שהתעלמתי מהאזהרה כי אני במקרה כן עדינת נפש... מצד שני אני אפילו עוד יותר לא עומדת בפיתויים.. לא מסוגלת לא להסתכל.. זה בנאדם אחד כתב את כל האתר הזה?! טוב לדעת שיש בעולם הזה פסיכים אפילו יותר ממני! אבל האתר עשה לי ממש ממש עצוב.. לקחתי ברצינות כנראה.. (לא מה שקשור לדיאנה, מה שקשור למאלדר ולמעשן.. אני לא אספלייר את האתר..) אבל אנשים תיכנסו, זה מופרע בטירוף!! מיכל תודה!!

1Shir

New member
נשברתי..... ../images/Emo58.gif לאתר

למה למה למה למה סקאלי מתעקשת שהשם של מאלדר הוא that guy
הדחקה הגובלת בהפרעה נפשית או שמא ידו של CSM בדבר?

1Shir

New member
הבנתי למה אני לוקחת את האתר ברצינות

פשוט כי יש לי נטייה טבעית לחוות את הסיטואציות מנק' המבט של מאלדר, והרגשתי איך הוא מרגיש בכל הסיטואציה הזאת, שבה סקאלי שונאת אותו ומתעלמת מקיומו ומתעקשת שהשם שלו הוא that guy.. הוא מרגיש חוסר אונים ותסכול על כך שהוא לא מצליח להזכיר לה ולגרום לה להבין את האמת עליו.. אני חווה את התסכול הזה וזה מעציב אותי, חוסר התקווה שבאטימות שלה, בכך שהיא לא מתאמצת להעמיק ולהבין מי הוא.. כנראה שהאטימות הזאת (באלף אלפי הבדלות) איפשהו מתחברת לי אליה, כמו למשל בחלק א' של Dreamland...

למעלה