לשוחח עם אלמנות אני בת 48 ומחפשת קבוצות תמיכה לאלמנות או שיחה עם אלמנה המקרה אצלי קרה לפני שנה וחצי
G gsol New member 14/2/05 #1 לשוחח עם אלמנות אני בת 48 ומחפשת קבוצות תמיכה לאלמנות או שיחה עם אלמנה המקרה אצלי קרה לפני שנה וחצי
G gsol New member 19/2/05 #3 לגוהנה תודה,כבר יצרתי קשר עם הטלפון מקווה שזה טיפה יתן לי קצתשלווה ורוגע לליבי ולנפשי שלא מוצאים מנוח זה פשוט נורא לחיות 24 שעות עם כאב כזה שלא מרפה ולו לרגע
לגוהנה תודה,כבר יצרתי קשר עם הטלפון מקווה שזה טיפה יתן לי קצתשלווה ורוגע לליבי ולנפשי שלא מוצאים מנוח זה פשוט נורא לחיות 24 שעות עם כאב כזה שלא מרפה ולו לרגע
ג גוהנה New member 19/2/05 #4 יקרה../images/Emo39.gif האובדן הוא עצום וכך גם הכאב שמלווה אותו...כאב ה"אין" והחסר...לאט לאט במשך הזמן ובעזרתם של חברים שתרכשי ייגבר ה"יש" ויעמעם את כאבך........חיבוק גדול גדול
יקרה../images/Emo39.gif האובדן הוא עצום וכך גם הכאב שמלווה אותו...כאב ה"אין" והחסר...לאט לאט במשך הזמן ובעזרתם של חברים שתרכשי ייגבר ה"יש" ויעמעם את כאבך........חיבוק גדול גדול
G gsol New member 20/2/05 #5 תגובה קיבלתי דרך האי מייל שלי שהגבת אך לא הצלחתי לפתוח תוכלי לשלוח לי שוב את מה שכתבת ? תודה