לשוחח עם אלוהים ?

conatus

New member
לשוחח עם אלוהים ?

אתם באמת מחזיקים בדעה שניתן לשוחח עם אלוהים ?

rama69

New member
עם קצת התבוננות

פנימה, מדיטציות והתחברות למדריך האישי, להקשיב לקול הפנימי כל אחד יכול לדבר עם אלוהים שהרי בכל אחד מאיתנו יש את הניצוץ האלוהי רק צריך לדעת כיצד להתחבר אליו בהצלחה לך,

conatus

New member
התבוננות עם קצת...

אני מתבונן פנימה... מדיטציה אני לא עושה... למדריך האישי אני מחובר כל העת...רק בשעות השינה אנחנו נפרדים למספר שעות וחוברים יחד שוב עם ההשכמה... לקול הפנימי אני גם קשוב כל העת... מה זה ניצוץ אלוהי...?

אני לא כאן כדי לתקוף

אבל זה אולי ישמע קצת בוטה וא אבל אני רק מביע את דעתי אני חושב שאתם והאדם בכלל נהיה כל כך תלותי ביישות הזו שקוראים לה אלוהים פשוט בגללהפחד למות והפחד מעצמנו. הרי תחשבו על זה איך אפשר להסתכל על כל מה שקורה היום בעולם לא רק כאן ולומר שהכל מכוון ואלוהים רוצה בזה? הרי אתם אומרים את זה בלי שום הוכחה מוצקה שהוא קיים חוץ מהתנ"ך שגם הוא לא יותר ממקבץ סיפורים טובים ואמרות חכמות. הרי אם ה' כל כך סלחן ואוהב למה לו להשמיד אותנו (ולא אני לא חושב שאני לא יבין את זה כי אלוהים לא צריך להיות להיות מובן ושהוא יותר מדיי מתוחכם בשביל האדם). אם תחשבו על זה אתם אלוהים. הרי כל הסיפורים נותנים לי הרגשה שאלוהים הוא בעצם אדם והרי זה מה שהוא האדם שיצר אותו (זה מה שאני חושבב אתם לא חייבים להסכים). הרי האדם חושב שהוא אלוהים בכל מקרה לדוגמא גני חיות הדרך שבה שוחטים בעלי חיים והכמויות (אני אומר את זה כאדם שאוכל בשר) שנזרקות והכאב ואיך שאנחנו הופכים את הטבע שדבר כל כך מכוער ולא מבינים שללא האינטלגנציה שלנו (שכרגע בשנים האלו היא שווה לאפס אצל רובנו(אני מבטיח לכם שאם אני זורק אדם בלי כלום לא כלים לא סכינים לא בגדים תוך שבוע הוא מת או לפחות יהיה במצב מזוויע))אנחנו היינו נכחדים מזמן ושפיזית אנחנו בעל החיים הנחות ביותר. אז זהו אני רואה שאני גולש מהעיקר אז מה שאני מנסה לומר זה תחשבו על זה קצת. דרך אגב אני דרור ושוב זו רק הדעה שלי ואני רק מביע אותה ולא תוקף או מצפה שיקבלו אותה

אני יכול לספר לך...

על סבתא שלי, כיום היא בת-70 והיא מעולם לא למדה לקרוא או לכתוב אבל כל בוקר שהיא מתעוררת היא עומדת חצי שעה מול המזוזה ומדברת עם בורא עולם בשיא הפשיטות שיכולה להיות. אני עם כל מה שלמדתי, יתן הכל בשביל לטעום מעט מהתמימות שלה. אז בקיצור בשביל לדבר עם אלוקים צריך דבר ראשון תמימות ואח"כ כבר הכל נפתח.

למעלה