לשואלים מה אני עושה...
קודם כל סליחה שפתחתי שירשור חדש - התפוז לא זז והתשובה נתקעה המון זמן על המסך. וגם סליחה שלוקח לי ככ´ הרבה זמן לענות. זהו! עד פה פולניה. גמרתי להתנצל. בכל מקרה לכל המתעניינים בעבודתי אני משלבת 2 תחומים. תחום טיפול רגשי המתבונן אל הנפש, ואל ההבעה הרגשית ותחום טיפול קוגניטיבי המתבונן אל המוח (אני מעדיפה MIND) ואל החשיבה. לא אפרט יותר מידי (כי אחר כך שלי תגיד לי שזו פרסומת סמוייה
) רק אומר שחלק מהעבודה שאני עושה הוא דרך כתיבה והתבוננות של הכותב אל התוצרים שלו בעיניו הוא, כמו גם התבוננות דרך עיניהם של אחרים (אם מדובר בקבוצה) או עיני שלי (אם מדובר בעבודה פרטנית). אחת המטרות היא, ללמוד להגמיש את ה-MIND ולפתח בו זמנית גם את השפה הפנימית וגם את השפה שנדרשת להיות יותר ´קומוניקטיבית´. חשוב לי להגיד שלא מדובר בסדנאות כתיבה או סדנאות שירה רגילות אלא תהליך שעוברים בו חושפים את הדפוסים הרגילים המשרתים אותנו, לומדים להגדיר (לשמוע ולהשמיע) את הקול הפנימי, והכי חשוב... ולומדים עוד אופציות לשינוי. כמה יותר גמישות מחשבתית, ככה יותר עוצמה פנימית. אם תרצו, נוכל לקחת דוגמא מהשיר הלא ברור וללמוד ביחד... האמת, אף פעם לא ניסיתי ככה בפורום, אבל זה יכול להיות מעניין.
קודם כל סליחה שפתחתי שירשור חדש - התפוז לא זז והתשובה נתקעה המון זמן על המסך. וגם סליחה שלוקח לי ככ´ הרבה זמן לענות. זהו! עד פה פולניה. גמרתי להתנצל. בכל מקרה לכל המתעניינים בעבודתי אני משלבת 2 תחומים. תחום טיפול רגשי המתבונן אל הנפש, ואל ההבעה הרגשית ותחום טיפול קוגניטיבי המתבונן אל המוח (אני מעדיפה MIND) ואל החשיבה. לא אפרט יותר מידי (כי אחר כך שלי תגיד לי שזו פרסומת סמוייה