לשואלים מה אני עושה...

nutmeg

New member
לשואלים מה אני עושה...

קודם כל סליחה שפתחתי שירשור חדש - התפוז לא זז והתשובה נתקעה המון זמן על המסך. וגם סליחה שלוקח לי ככ´ הרבה זמן לענות. זהו! עד פה פולניה. גמרתי להתנצל. בכל מקרה לכל המתעניינים בעבודתי אני משלבת 2 תחומים. תחום טיפול רגשי המתבונן אל הנפש, ואל ההבעה הרגשית ותחום טיפול קוגניטיבי המתבונן אל המוח (אני מעדיפה MIND) ואל החשיבה. לא אפרט יותר מידי (כי אחר כך שלי תגיד לי שזו פרסומת סמוייה
) רק אומר שחלק מהעבודה שאני עושה הוא דרך כתיבה והתבוננות של הכותב אל התוצרים שלו בעיניו הוא, כמו גם התבוננות דרך עיניהם של אחרים (אם מדובר בקבוצה) או עיני שלי (אם מדובר בעבודה פרטנית). אחת המטרות היא, ללמוד להגמיש את ה-MIND ולפתח בו זמנית גם את השפה הפנימית וגם את השפה שנדרשת להיות יותר ´קומוניקטיבית´. חשוב לי להגיד שלא מדובר בסדנאות כתיבה או סדנאות שירה רגילות אלא תהליך שעוברים בו חושפים את הדפוסים הרגילים המשרתים אותנו, לומדים להגדיר (לשמוע ולהשמיע) את הקול הפנימי, והכי חשוב... ולומדים עוד אופציות לשינוי. כמה יותר גמישות מחשבתית, ככה יותר עוצמה פנימית. אם תרצו, נוכל לקחת דוגמא מהשיר הלא ברור וללמוד ביחד... האמת, אף פעם לא ניסיתי ככה בפורום, אבל זה יכול להיות מעניין.

shellyland

New member
לשלי אין שום בעייה

עם פרסומת סמוייה, אם כי היא מעדיפה פרסומת גלוייה. ועל מה שאת עושה, אין לי להגיד אלא: וואו! ממש מתוך הפנטזיות הכי עמוקות שלי.

nutmeg

New member
תודה

על ההתענינות. אספר לכם מתי נפתחת קבוצה חדשה (כנראה אחרי החגים - כמו כל דבר במדינה הזו שנדחר לאחרי החגים). ו... הכי חשוב אם רוצים קצת לראות עבודה ONLINE צריך את הסכמתו של lide. עכשיו רק עשרה לשש בבוקר (אני שומעת צפרים
) - נחכה שיתעורר ויגיד לנו.

zimes

New member
../images/Emo124.gif lide שמעת? מחפשים אותך

nutmeg - תפרטי - בשמחה - זה יותר מענין אפילו מטובורג, ולא צועק בעיניים. לגבי הדוגמה און-ליין - אולי תכתבי ל lide מסר, תסבירי לו במה מדובר (אולי גם באיזה מאמץ זה כרוך, מבחינתו), תגידי לו שהחברה´ מתענינים וישמחו לחוות גם את דעתם, ונתחיל? תודה רבה! (לא שזה ענין לתרבות עברית, אבל אם הקהל (וההנהלה) דורש, ההנהלה לא תזכר פתאום בכללים עלומים)

nutmeg

New member
lide ענה בחיוב

אבל אני עוד צריכה להבין איך "נעשה זאת" ככה בפרהסיה. צריכה להתייעץ עם שלי - והמנהלת תגיד איך יוצאים לדרך. בכל מקרה חשוב לי להגיד שיש להסתכל על המהלך הבא כניסוי ובראש להעביר לmode של משחק. לא נעשה פה ניתוחי אופי ונא להמנע ממתן "ציונים" (זה יפה, זה נחמד, זה טוב וכו´). תמיד להגיד משהו על עצמך ולא על השיר או על lide . מקווה שהיה ברור.

shellyland

New member
אפה! אפה! מה עשית ממני מנהלת?

אני ממש לא. אני מאלה שעושים בלאגאן, לא מאלה שקוראים לסדר. ממש לא מתאימים לי תפקידי ניהול. (לא בפורום בכל אופן)

nutmeg

New member
שלי!!

אני סומכת עליך שיהיה פה סדר, שמעת?! אין לי מושג מה ילך עם זה. תנו לי להגיע הביתה ולחשוב קצת. נשתמע בקרוב

shellyland

New member
אני מוכנה

להתנהג יפה, בתנאי שלא תעשי ממני מנהלת יותר.

lide

New member
טוב...

אז הנה אני מכניס את עצמי, ואני מודיע שאני מסכים, ומאוד מאוד סקרן.

למעלה