לשביק

לשביק

מותר לי לקרוא לך בת שבע נכון? בעצם אמא הכי טוב כי את לא סתם אמא את באמת האדם הכי מיוחד שקיים, אמא לדוגמה והלוואי שכל האמהות והאנשים בעולם היו כמוך. פלא שכל החברות שלי מתות עלייך? בהזדמנות זו, קצת אחרי יום האהבה אני רוצה להגיד לך תודה ענקית על שאת שם בשבילי, על החיבוק המרגיע, הכתף להישען, והאוזן להקשיב את יודעת כמה אני צריכה את זה עכשיו, גם מבלי שאגיד לך. רוצה להודות לך על שאת כה נפלאה ולהגיד לך כמה אני אוהבת אותך יותר מכל דבר בעולם תודה ענקית הבת שלך

איזה פירגון - איזו בת נהדרת../images/Emo140.gif

הרשי לי להצטרף ל
בת שבע שם בשביל כולנו

שביק

New member
לבתי האהובה והיקרה.../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif|ל

תודה על מילותייך החודרות ללבי. את יודעת שאהיה בשבילך תמיד. את בת מיוחדת מאד, מאז לידתך היית מיוחדת, ניפלאה והבת אדם הכי מקסימה שאני מכירה על פני האדמה. (כמובן שגם שאר ילדיי ניפלאים וטובי לב, ומיוחדים במינם) אך את ניחנת בעוד משהו... אותו משהו שעושה אותך למיוחדת ומקסימה. אהובה על כל אדם. מברכת אני את הקב"ה שנתן לי את המתנה הכי טובה שיכול הקב"ה לתת. אשרי וטוב לי שאת בתי ואתם ילדיי!!!. בי נישבעתי כי בורכתי... אגב, גם את היית שם כאשר כל כך ניזקקתי לך. ברוכה תהיי בתי!

מה שנכון נכון

בת שבע מדהימה ופראן שלי, לא פחות מדהימה! אני אוהבת את שתיהן ואוצר שכמותן לא מוצאים כל יום ומודה לאלוהים שנתנה לי את הזכות להיות חלק מהחיים של שתיהן, בכל דרך שהיא נכס לאומי, הפרס הכי גדול מרגישה שזכיתי

זהבה נ

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק והרבה נשיקות

בת שבע יקירתי. מאוד ריגש אותי לקרוא את שכתבה לך הילדה, אלו הדברים הקטנים שעושים לנו בהורות את הרגעים הכי גדולים של החיים. מי יתן ותזכי לרוב בנחת, אושר ובריאות מילדייך שילדת. לא שכחתי שיש לך עוד את ילדי טוראט בישראל הילדים הנוספים שלך שאמצת לפני הרבה שנים ומי סופר... עבורם ולמענם פעלת בעבר שנים רבות(אז זכיתי להכירך) ופועלת ללא ליאות גם היום. מאחלת לך בריאות ואהבה עד עולם. אוהבת, מכל ה

שביק

New member
זהבהנ היקרה, תודה על הפירגון

כל השנים אני אומרת: "ילדי טוראט הם הילדים שלי" ואני בורכתי בילדים רבים מספור, שאת כולם אני אוהבת. תודה על המלים החמות שהענקת לי זה עתה. אנצור אותם בלבי. יום נעים ובריאות טובה לך ולמשפחתך.

f r a n

New member
../images/Emo24.gifלבת-שבע הנפלאה../images/Emo24.gif

לא יכולה שלא להצטרף לכל מילותיה של בתך המדהימה. עוד טרם פגשתי בך, שמעתי כמה נפלאה ומיוחדת את, אולם, כשראיתי אותך, הבנתי עד כמה ... יכולה רק להודות לאלוהים, שנתנה לי הזדמנות לראות את האור דרכך ולהבין את שהיה נסתר מעיניי קודם. אוהבת אותך בכל
ליבי
ויודעת שתשמרי על האוצר שלנו מכל משמר
כי באמת זכית

שביק

New member
FRAN היקרה, תודה על האהבה

אשר את מרעיפה עלי ועל שאר בני/ות משפחתי. רבות למדתי ממך על דברים נוספים בחיים אשר לא הכרתי קודם, "למרות גילי המופלג". תמיד אהיה בשבילך בכל אשר תבקשי. אשרי משפחתי שזכתה להכירך. אוהבת אותך מכל לבי. אגב, תביאי נעליים לשידרוג, או בואי בעצמך.

למעלה