לשבור ת'דממה..

לשבור ת'דממה..

"ומגיל קטן תמיד החטיבו לו תזמן הוא אכל לבד בחדר, הם על השולחן היה חסר שהוא יבוא בטענה אבא יכנס לחדר עם החגורה תוריד תמכנסיים גם את החולצה וחגורה והמקל וכל מה שהיה הוא לא בכה כי אין מי ששומע עדיף כבר לא להתנגד את זה הוא כבר יודע אבא בו פוגע ואמא לא יודעת היא לא שם היא לא רואה וכשהיא שם היא לא שומעת נשאר לו רק להתפלל אל השמיים אמרו לו עוף גוזל אבל שברו לו תכנפיים בכל לילה דמעות זולגות מהעיניים אז איך יעוף גוזל עם שברו לו תכנפיים? הפצעים נשארו הם לעולם לא יעלמו הוא לא סלח ולא שכח את הדברים שנעשו עם מישהו היה יודע היו פחות דמעות עם מישהו היה שומע היו פחות מכות ועוד קשה לו בלילות למרות שזה היה מזמן עדיין הוא מרגיש בין הפטיש אל הסדן." רק שזה עדיין לא ניגמר.

fairylike

New member
זה מדהים!

אני עברתי התעללות פיזית ונפשית ע"י "אמא שלי" הביולוגית ומינית ע"י אנשים אחרים, והיום אני גרה לבד 3 שנים, אני עובדת סוציאלית, עובדת כרגע בגן ילדים, מאושרת בחיים שבניתי לעצמי, אבל יש יותר מידי עכבות והשפעות להתעללות הזו ולעובדה שמעולם לא היה לי מודל נורמלי של הורות, של יחסים בכלל. מעולם לא הייתה לי אמא. אני מזדהה עם מה שכתבת! יישר כוח!!!

מצד שני ..

אני חושבת שזה כן איזשהו סוג של "מודל".. בגלל שככה אני נמנעת מה לא לעשות וחס וחלילה אני לא מדברת שאי פעם חשבתי שזה נורמלי להכות את הילד שלך ולהתעלל מינית [כן גמלי קרה..] אני מתכוונת בחוסר אהבה, זה גורם לי לחשוב על כל צעד קטן ועל איך אני אתנהג לילדים שלי, זה גורם לי להיזהר מדברים שאפילו "הוריי" לא חשבו שזה יפגע בי וזה פגע. אז מצד אחד זה מודל רע, שגורם לי להבין מה לא לעשות ואני מתכננת ללכת בדרך הפוכה ממה שה"הורים" שלי עשו, ודרך אגב, את הקטע לא אני כתבתי אבל כן..הוא מדהים.

s h o o s h a

New member
לנשום עמוק ולהמשיך

במצבים כמו אלו המתוארים אני מוצאת את עצמי לפעמים כל כך חסרת אונים וחסרת יכולת דיבור. תסכול נורא של 'אם רק יכולתי לעשות משהו כדי שדברים יהיו אחרת, שלא יקרו בכלל'. כן, חייבים לשבור את הדממה ולצאת ולזעוק את הכאב הנורא שהוא מנת חלקם של אלו הסובלים. חייבים לשבור את מעגל השתיקה ולא להרשות ליצורים הכל כך לא אנושיים להמשיך ולשלוט בנפשנו ובגופנו. צריך את האומץ לקום ולעמוד מול המפלצות ולהגיד די! וברור לי שזה קשה מאד אבל גם אפשרי. וישנם הרבה אנשים באמצע הדרך שיושיטו יד כדי לעזור בצעדים הראשונים וגם בהמשך. אני נושאת תפילה שכל מי שחֹווה או חָווה התעללות יצליח מתוך האפילה הנוראה שאופפת את חייו לראות את האור שנמצא אולי בקצה המנהרה אבל מאיר שם וישאף להגיע אליו ולחזק את ההארה הזו ולצאת מהמנהרה החשוכה אל חיי אור טובים יותר.

למעלה