לשבור את הסטיגמה ?

t o t a l

New member
נו באמת.....?

לא "אולי בתמימותך" כי אם בטוח בתמימותך !!! זעזוע, טוהר וקודש הן מילים יפות שאפשר להאמין בהם ואפשר לא. אבל יש מציאות. והמציאות היא שמרבית הזוגות הנשואים חווים בגידה. רוצה להזדעזע ביחד?

t o t a l

New member
אגדה אורבנית

מכיר כמה וכמה וכמה וכמה שנים גרושות לממתינות עד בוש לנשואים שהלן. הן תמיד נכנסות לזה עם אותו שקר עצמי. [מאכפת לי הן אומרות לעצמן. רק קצת פאן. אני יודעת שזה לא רציני. ברגע שיהיה לי רע אני כבר לא שם] התסכול בא אחר כך.לילות ארוכים של קסיסת ציפורניים, המתנה וקינאה על זה שהוא לוקח את החוקית לנופש ולא אותה. באמת שלא שמעתי ולו על מקרה אחד שבו הוא עזב את אישתו ואת ילדיו ואת חייו למען האהבה. כן שמעתי על אחד שעזב. ונפרד מאישתו. ואפילו התגרש. אבל אז, כמו גרושים טריים רבים אחרים, נפתחו לו העיניים והחשק ואמר לעצמו.... רגע. עכשיו אני לבד. מותר לי לעשות מה שאני רוצה. אז מה? אני אקשר לאחת? למה שלא אנסה קצת מזה. וקצת מיזו. וואלה וגם ההיא שווה. והשלישית חמודה. והרביעית מטריפה. והמסקנה שחיכתה לו כל כך הרבה... המשיכה לחכות. עד היום היא מחכה שהאהבה תנצח.

N D R

New member
ואני דווקא אהבתי

את המסקנה שממתינה. בלי קשר למסכנה שממתינה, התלבש לי טוב זה שהמסקנה תחכה לו בפינה.

דמדומים

New member
בהנחה ומקבל את דרך המחשבה

לוקח זאת עוד צעד אחד...מכוון שלא מניח שאני וןאתה חכמים יותר,נשאר רק להסיק שהסבל הוא הכוונה. והחלומות תקוות ופנטזיות רק כלי...לסבול זה הקיק...

t o t a l

New member
לא מסכים

סך הכל חושב שזאת מלכודת מאוד אנושית שקל מאוד להיקלע לתוכה. עצוב אולי. אבל אנושי מאוד.

דמדומים

New member
קורבנות

מבחירה תמצא כל הזמן מסביבך...מהגבר שעוזב העבודה על מנת שלא יהיה לו מספיק לשלם מזונות,לאישה,שבוכה על שאין,תוך כאדי ירידה על שתי חפיסות פרלנמט ליום{רק דוגמא אין מה להכנס לי לנשמה}...אנשים דוחפים עצמם לפינות כל יום.לחלקם קרש קפיצה לאחרים ממש לא.לאחדים קורבן זה מצב זמני,לאחרים,צורת חיים.

t o t a l

New member
לא יודע לדעת דברים שלא יודע

לא יודע. אולי. כאילו איך אדע? ובכלל... לא יודע לדעת דברים שלא יודע. כלומר... לא יכול להאמין במה שאני לא מבין. אמרתי לרופא שכל שלי יום אחד... שפרוייד עם התת מודע שלו יכול להיכנס לי לתחת ועד שלא יראה לי את המבנה הפונקציונאלי של האיך ולמה פועל התת הזה, יהיה לי קשה לאמץ אותו.

דמדומים

New member
יתכן ונכנס

כי על פי איך שהקהילה המיקצועית מתיחסת כיום לפרויד אפשר לחשוב שהוא מסריח עד מאוד.

טוטאל, צר לי לאכזב אותך!!

אך אני כן מכירה מקרה כזה... ואולי לא כאן המקום לפרט, אך בהחלט מוכר לי וידוע לי שקיים.... ואולי זה אחד מ.... אבל העובדה מדברת בעד עצמה!

t o t a l

New member
לא עיניין של אכזבה

תמיד יש יוצא מן הכלל. אגב... מאוד סקרן לדעת כמה טוב הם חיים ביחד?

הם חיים ניפלא !!

הם אוהבים, הם הקימו משפחה שניה, ילדים וכו'.... אבל הם לא שכחו לאהוב גם את הילדים מהמשפחה הראשונה... ומקווה עבורם שאת הסיבוב הזה, הפעם כבר לא יפרקו! אז כן, תמיד יש את היוצא מן הכלל! וכאן זה הוכח מעל לכל ספק...

ואני מכירה 3 מקרים כאלה.

וזה לא יוצא מהכלל. יש הרבה זוגות כאלה. ולכן.. אי אפשר להכליל אף פעם. דנה, אני איתך

עדכון... !!!!!!!!!- הוא שב:)

הוא שב לביתו ..לאם ילדיו , והחשבון המשותף. זה לא אומר שהוא תמיד יחנה בחניה ששמורה לו, יש סיכוי סביר שימשיך להחנות גם ליד ביתה. עדיין מנסה למצוא את הססטיסיקה בה גבר יעשוב את ביתו ילדיו ,רווחתו הכלכלית , בשביל אישה אחרת , ועוד לגדל את ילדיה. הלוואי ואתבדא :)

למעלה