לשבור את הסטיגמה ?

לשבור את הסטיגמה ?

אינני כותב מנסיון אישי , כי אני גרוש והפרידה לא היתה על בסיס בגידה.. אבל. ממש לא נעים עם החוקי, ואפילו די מצמרר לחשוב להיכנס איתו למיטה שאהוב האמיתי, זמין .. גם הוא עם החוקית (ובד"כ.. לנו הגברים.. אין בעיה לזייף אהבה.. או תשוקה). החיים פשוטים יותר עם החוקיים , והילדים 2-3 חלק בלתי נפרד מחיינו. השאלה שמתרוצצת לי בראש היא כמה מקרים ידועים לכם על אב שעזב את ביתו ואשתו (וצריך לוותר על הרבה מאוד $$ , ) , ועבר לגור עם אהובתו שלה יש גם צאצאים.. אתמול בצהריים המאוחרות ניכנס לביתי , עובד בכיר בחברתי , סגר את הדלת ושפך... "אני מאוהב ב X (גם היא מהסגל.. , אני רוצה לעזוב את הבית .. לו 3 ילדים , לה 2 - היא כבר גרושה 3 שנים הסביר..) הוא מתלבט , מכל השיקולים.. אז מי יודע על מיקרים בהם האהבה מנצחת ? או שה ___ עומד השכל ב____

ozzz64

New member
1576 מקרים.

תגיד איך אתה יודע שה___ שלו עמד? ועוד שאלה לא מפחיד אותך שה___ שלו עומד והוא סוגר את הדלת מאחוריו ? אני הייתי בורח ליתר בטחון.

מאוד בוגר וחריף מצידך

אז יש מלא מקרים .. ואני חשבתי לתומי שהבוגד חוזר חפוי ראש לחוקית , והפילגש מלקקת את הפצעים (הפעם) , והכרית סופגת את הדמעות

דמדומים

New member
בשביל תשובה

תצתרך להגדיר נצחון,ולי הרגשה שאת האוזן שלי ההסבר לא יסדר...אישית לא מערבב שמחות או אכזבות.מסיים אחד כי נגמר לפני רץ לי לשתים.עובד אם רשימה,מוחק אחד אחד,על פי סדר רץ...אבל מודע,שיש כאלו שזקוקים לדחיפה.בלעדיה,נשארים גם שרע...אז חזרה להתחלה,הגדרה של הצלחה,ואז אנסה שוב לתת לך תשובה. אגב,ובאמת שרק כתמיהה...איך מסביר אתה הצורך לציין הבכירות בחברה,והאם באת משייך אתה לזה משקל בשאלה?

בכירות.. רציונאל ..

מישהו שאני מעריך , ומוקיר את חוכמתו. וכן.. יש לו מה להפסיד .. מבחינת עלויות כלכליות . קאפיש? זה באמת לא להיתפלצן , אין על מה :L)

דמדומים

New member
חששתי שזה הכוון

אבל לא נורא התגברתי...עכשיו רק נשאר להגדיר הצלחה. אושר,עושר,ביחד או לחוד.כי אם אתה שואל אם יש ערבות לתמיד,זה עומד כמדומני על בערך שלושים אחוז ממערכות ראשונות שלאחר פרדה שמחזיקות מעל שנה.{ואפילו פחות כאלו שהיוו את הסיבה}..אבל גם במידה ולא מחזיק,לא מחיב שהיתה זו טעות...מה שמחזיר אותנו שוב להגדרה של הצלחה.

מיKה

New member
גם שאני

עם החוקי והחוקי איתי. אני חושבת הרי מה שחוקי זה בסך הכל רק על הנייר. ונכון ישנם מקרים בהם צריך לכבד את החוקי. אבל אצלי זו לא שאלה של חוקי או לא,רק של הרגשה. או שלא ...או שכן. לא יודעת בילבלת אותי לגמרי. זה חוקי? מה היתה השאלה? (ובוא נתערב שאתה עו"ד חוקי)

יערית

New member
../images/Emo6.gif

תגידי...חוקים לא נועדו בכדי להפר?

מיKה

New member
האמת היא

שלקרוא לבת זוגתך "החוקית" לי באופן אישי זה עושה צמרמורת מעצבנת בכל הגוף. וההתלבטות שלו שבאה בצמוד הסבירה לי בכל אופן באיזה סוג של בן אדם מדובר. אין משמעות לכך בכלל שאישה בשר ודם עומדת מאחוריהם...אולי יחליט לבגוד ואולי לא...אולי יבחר לעזוב ואולי להישאר...והאישה, האישה בכלל לא צריכה להיות שותפה למתרחש. מה זה כבר משנה שמשקרים לה מכל הכיוונים. כל ההחלטות נופלות מאחורי דלת של משרדים "בכירים" כאילו מדובר כאן על עוד עיסקה...היכן הוא יצא עם רווח והיכן עם הפסד...

יערית

New member
ולפעמים

זה בא גם מהצד השני,הגבר מקבל את הגזרה משמיים וכל שנותר לו זה להסכים{למורת רוחו ועל אפו וחמתו לפעמים}, ולהתחלק במה שבנה לו עד כה.אז כן,לפעמים כך זה יוצא,רווח מול הפסד כשמדובר בגרושים, כשמדובר בנישואים ,לפעמים גם שם זה על מתכונת של עסק,רווח מול הפסד, אבל לרוב אהבה יש לה יד בעיניין,או כל מיני טעויות אנוש אחרות
.

t o t a l

New member
סמנטיקה ומינוחים

"החוקי" זה מונח שמושרש עמוק בקהיליית המזדיינים מהצד

ב ה י ר

New member
בשביל שהאהבה תנצח

השיקולים צריכים לבוא ממקום נקי...וקצת קשה להיות במקום הזה שמנהלים קשר אחר במקביל. האמת שלא מאמינה באהבות כאלו, מבחינתי אהבות על בסיס זה הם רק "תחנה" בדרך...

יערית

New member
זה גם קשור

לבתה כאמה?...אני מבולבלת כבר בשעת צהריים זו... "החיים פשוטים עם החוקיים"-זו עובדה שעוד לא שמעתי,פשוט עובדה "גאונית". כל חברי פורום גרושים גרושות פיספסו את העובדה הזו,נו טוב מה ניתן לצפות מאיתנו?

אוהב ציניות .. אבל הכוונה ל..

פשוט לחיות בבית עם אישה + ילדים , שאת הריגושים מקבלים מבחוץ. ואין להשקיע יותר מידי בכדי לקבל יחס - כי לא רוצים אותו ממנה.. אפש רלחיות בבועה , שהבית נקי , המקרר מלא, הילדים משחקים.. ועדיין לקבל ריגושים מבחוץ. לא אני לא מדבר על אלימות , סוטים , ושאר בהמות שפוגעים פיזית ומילולית. מדבר על 80 אחוז מהאכולוסיה שנשואה , שבפשות "ניגמרו הדברים המשותפים". וכמה אפשר לדבר על הילדים.. וכן ... האהבה מתה.. אז יש כאלו שזה נוח להם לתפוס מישהו שירגש אותם מהצד. ויש כאלו שבחרו להיות בפורום הזה.

יערית

New member
נראה לי

שלא עובר הרבה חמצן לקופסא שלי,כי אני ממש לא מבינה את ההקשר,בין תגובתך הנ"ל לבין הודעתך הראשית. אם לך נוח לחיות בבועה ולקבל ריגושים מהצד{מה שלדעתך 80 % מהאוכלוסיה נוהגת לעשות}עשה..אם לאחר מתאים לעזוב את הבועה ולשלם מחיר כבד עבור אובדן הבועה..מה טוב.אין תבנית אחת שמתאימה לכולם, כל אחד אוכל מה מבשל בסופו של דבר,בטוחה שבזה אתה מסכים איתי.

שחר טל1

New member
מזעזע אותי לקרוא שיש כאלה שפשוט

להם במצפון לבגוד בבן הזוג(לא משנה גבר או אשה)אני נדהמת..... מהתגובות כאן תמיד, (אולי בתמימותי)ראיתי מערכת זוגית כהתחייבות טהורה ומקודשת ועדיין, גם היום שאני בדרכי החוצה מהקשר הלא בריא (שהתחיל בריא) אני מאמינה שיש לעשות דברים(קשרים חדשים)לפי הסדר ובזמן המתאים ומקווה שיש עדיין כאלה שחושבים כמוני שחר טל

למעלה