לשבור את הגלים

Padme Amidala

New member
לשבור את הגלים ../images/Emo14.gif

אוקיי
כידוע לכולם, בקרוב הולך לצאת גם בארץ הסרט החדש של ניקול, "דוגוויל". לא ידוע מה התאריך המדויק, אבל זה אמור לצאת לפחות בחודשים הקרובים. בכל מקרה, מי שמתכנן לראות את הסרט הזה שידע שיש לו עסק עם לארס פון טרייר, אחד האנשים המוכשרים אבל המשוגעים בתעשיית הקולנוע של היום, ובערך כל הסרטים שלו הם סרטים מעולים, אבל איומים. "דוגוויל" מספר על גרייס (ניקול), בחורה שנמלטת מהגנגסטרים לעיירה הקטנה דוגוויל בארה"ב. הם מחליטים לעזור לה אבל מהר מאוד מנצלים אותה, מענים אותה, אונסים אותה ומה לא. זה בערך כל סגנון הסרטים של לארס פון טרייר. נקמה באנושות? יכול להיות, אבל מכיוון שהפורום שלנו עומד על קהל די צעיר, כדאי שתהיו מוכנים לזה. בכל מקרה, הסיבה להרצאה המעייפת הזאת, היא בגלל שביום שישי הזה מקרינים בערוץ הסרטים את לשבור את הגלים, עוד אחד מהסרטים היותר מפורסמים של פון טרייר, וגם הוא בסגנון דוגוויל. מדובר בסרט מאוד דכאוני וקשה. אני אישית הולכת לראות אותו פעם ראשונה, כי אני באמת מתלבטת לגבי דוגוויל, אם לראות את זה או לא. הסרט יוקרן ביום שישי הזה, בשעה 22:00. אורכו הוא שעתיים וחצי. תיהנו, עד כמה שאפשר...

American Girl

New member
נשמע מזעזע....../images/Emo5.gif

לא נראה לי שיתנו לי להיכנס לאולם בכלל...

Padme Amidala

New member
כן...

גם יוצא שבסוף אני לא אראה את לשבור את הגלים... יש לי תוכניות ליום שישי ואני לא אבטל אותן בשביל הסרט, וגם אין לי דרך להקליט אותו.

N i c o l e

New member
אני אראה אותו....

אני כבר מספיק בוגרת...יתנו לי להיכנס לאולם! סתם.... אבל אני רוצה לראות אותו, ראיתי כבר סרטים קשים וכל סרט שעושה לי מהו, שווה צפייה.

Padme Amidala

New member
נראה לי שגם אני אראה את דוגוויל...

אחותי ראתה את "לשבור את הגלים" בגיל 13 אז אני מתארת לעצמי שגם אני אוכל לראות את "דוגוויל" בגיל 14...

Padme Amidala

New member
אתה באמת לא רוצה...

ותאמין לי, אתה גם לא רוצה לדעת איך אונסים אותה.

love amor

New member
ואי סרט מהמםםם!!!../images/Emo2.gif

למרות שזה דכאוני כמו שאת קוראת לזה..אבל ממש יפה! כדי לכם לראות

למעלה