לשאוף אל האופק.

קונדסון

New member
לשאוף אל האופק.

הביטו אל האופק אל המקום בו מתחברים מים ושמיים. הביטו אל האופק ושאפו תמיד להגיע אליו אל מקום החיבור. וכשתגיעו אליו,תגלו בעצם שנקודת החיבור התרחקה, ושוב תביטו אל המקום בו מתחברים מים ושמיים ושוב תשאפו להגיע אליו, כי זאת מטרת האדם , להתקדם הלאה , ולשאת מבט אל האופק. ביי

מיכל 1

New member
מי?

ואם נביט לאופק שחור ואם האופק כבר לא יתחבר לנו פתאום - לשמיים שבכל מקום - ואם נביט לאופק מוקסם שבו אין הגלים מתנפצים אלי ים ואבנים יחסמו שם גלים סוערים וקרניים של שמש יתערבבו בשחקים ואם נשאף - ונשאר בודדים ואם נרצה - ונדע כאבים מה אז? מה אז יאמרו אנשים כשנביט למרומים מי יהיה שם להבין לאהוב לחבק? מי יהיה שם לאחוז ללמד לפנק מי?

קונדסון

New member
למיכל 1

כשאנחנו מסתכלים למרומים אז להצלחה אנחנו שואפים. אין מה להןסיף ואין מה לומר ההצלחה היא דבר נהדר, היא עושה את האדם מאושר. אפשר גם לומר כי הצלחה היא כמו סולם ולאו דווקא האופק שבקצה העולם בכל יום לפיסגה מטפסים כולנו רוצים לעלות בשלבים אולם, הרבה פעמים איננו יודעים. ולכן , הכלל הראשון : אמונה ורצון. והכלל השני: הוא להיות - אני ותמיד להתחשב אחד בשני. ויש עוד כמה כללים, כמו שימחה וחיוכים. אז קדימה למרומים ולחשוב רק על דברים טובים. ביי

gilit

New member
ובנימה אופטימית זו- גילית

לקונדסון היי, קראתי רק עכשו בסוף היום, וחבל שלא ראיתי בבוקר, יכל להיות לי בוקר בהיר כמו חלום, צלול כמו הרוח, ולו ידעתי שכך יומי יתחיל הייתי משאירה חלון פתוח, שבו הייתה ניכנסת ההודעה המעודדת שלך. לילה טוב, ותמשיך לכתוב, שירים ובדיחות וכל מה שעולה לך בראש, גילית לילה טוב גילית

למעלה