לר קשור, אבל תכנסו...

SlyStone

New member
לר קשור, אבל תכנסו...

אנ יקורא לכולם להכנס ולחתום על העצומה... בבקשה! גם אם זה לא קשור אלייכם, 2 שניות וסיימתם עם זה... אתם עוזרים לאחרים...

Amit Remmus

New member
המלחמה הזו לא מתנהלת נכון.

אני מסכימה שהחוק מטומטם, וגם אני נתקעתי איתו, אבל העצומה הזו סתם מושכת אש- השפה היא תת רמה, ובמקום להציג שיקולים נכונים, הם מציגים את הנוער כחסר אחריות שלא יוותר על אלכוהול גם אם זה כרוך בסיכון החיים של הנהג ושל מי שנוסע איתו.

Amit Remmus

New member
ועוד משהו-

בינתיים המקרה הכי נוראי שאני מכירה בקשר לדרינק&דרייב הוא שידיד שלי נהרג בתאונת דרכים בגלל מישהו שנהג שיכור, והוא היה בן 23 או 24, ככה שהחוק הזה סתם נטפל לנוער.

Kaplan3

New member
חח צר לי אחי,

אבל העצומה הזאת היא ביזיון לנוער.. זה כתוב בצורה הכי שכונתית שיש ויוצר תדמית דפוקה על הנוער בגיל המסוים שמוציא כרגע רשיונות נהיגה.. אם אכפת לך מאיך שאתה וחברים שלך נראים בעת פרסום העצומה הזאת אז תדאג שישנו לה את הניסוח, שייראה קצת יותר מכובד ולא שהמילה הכי גבוהה שם תהיה המילה "אנו".. חח תחשוב על זה אחי..

SlyStone

New member
אני יודע...

אז קודם כל, אין לי מושג מי כתב את זה ... אני לא קשור אליו. גם אני שמתי לב שזה כתוב בצורה נמוכה מאד... זה באסה, אבל שווה לנסות. אולי זה יעזור.

Kaplan3

New member
הלוואי וזה היה עוזר,

אבל לדעתי לאף אחד מאנשי משרד התחבורה או משרד הרישוי אין בדיוק את העצבים או הכוח להתעסק עם עצומות של חבר'ה בגיל הזה.. במיוחד בצורה שהעצומה הזאת מוצגת.. מצטער אבל ככה פשוט זה נראה לי. אם לסטונדטים זה לא עובד בצורה יעילה אז אני מניח שלתיכוניסטים זה גם לא..

למעלה