לרקוד

לרקוד

אני מעוניינת לחזור לרקוד בפ"ת אצל מי כדאי לחזור אחרי שעשיתי הפסקה שנה הייתי רוקדת אצל צידקי ערמי אבל שמעתי שהוא עבר לבריכה נוה עוז אני מחפשת קרוב לביתי רינתוש

תשובה

ביום רביעי יש הרבה בגלל המנוים.האם הוא ממשיך להרקיד בנעמת ,ולמי ממולץ ללכת במקומו?

y0el

New member
צידקי ערמי

רינת, צידקי מרקיד גם בימי שני בנווה עוז בפ"ת עכשיו חזרתי משם והיה מאוד נחמד. דרך אגב, יש הרקדות בימי ראשון ורביעי בראש העין, אם זה לא רחוק לך מידי ..מומלץ בחום

תשובה

נוה עוז קצת רחוק לי ,אני מבינה שצידקי כבר לא מרקיד בנעמת? אני יכולה להגיע לנוה עוז אבל יש לי הרבה ללכת מהתחנה. איפוא ההרקדה בראש העין? ומי מרקיד שם ? מי עוד את מכירה מרקיד טוב בפ"ת?

y0el

New member
הרקדה בראש העין

החוג החדש בראש העין: ימי ראשון מרקיד - מתי אברהם מחיר - 25 ש"ח מיקום - במרכז פיס ליד בי"ס גוונים (יש מפה בפלייר של אלי סגל באתר "רוקדים" ) מתחילים - 20:00 - 21:30 מתקדמים - 21:30 - 24:30 רוקדים מעגלים וזוגות בסבבים של 3/4 שעה בערך ימי רביעי מרקיד - אלי סגל אותם שעות כמו בימי ראשון

ראש העין

לא מכירה את מקום בראש העין אני מעדיפה להגיע למקומות שאני מכירה וקל לי להגיע איזה עוד מרקיד טוב בפ"ת שאת מכירה?

לין11

New member
יואל הוא בחור ולא בחורה ../images/Emo8.gif

ולעצם העניין- את יכולה לרקוד אצל ויקטור גבאי בימי שני, אבל גם זה בספורטן בפ"ת (באותו מקום שצידקי ערמי מרקיד בימי רביעי). בהצלחה!

../images/Emo13.gifתשובה

האם ויקטור מרקיד טוב ? אני מחפשת חו שיש גם מתחילים בגלל שלא הייתי הרבה זמן ובנתיים למדו הרבה רקודים. איך איתי מעודה ושוקי ? בכל אופן שהחליט לחזור אז אחליט איפא שנוח לי תודה

2ארצי

New member
הרקדה בראש העין-אלי סגל../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

רינת שלום , גם אני לא הכרתי את המקום,אבל קל ופשוט מזה אין , ממש לא צריך הרבה כדי להבין את המפה , אני גם מאמין שאם תרימי טלפון לאלי סגל המרקיד הוא יענה לך בשמחה ויסביר לך את צורת ההגעה הפשוטה למקום או שתענה לך בחורה נחמדה שבזמן שמתחילה ההרקדה היא עונה לשיחות הטלפון שלו למקרים כאלה.
אני ממליץ לך בחום להגיע , המקום גדול וממוזג, הח'ברה על הכיפק וחוגגים עד 1 בלילה . ארצי

תשובה ל2ארצי

האם אתה רוקד בראש העין ? ומה השם שלך? אני רקדתי שש שנים אבל בגלל נפילה הפסקתי עכשיו אני רוצה לחזור

טעות

רשום שצידקי ערמי עדיין מרקיד בנעמת נא תקנו את הטעות הבנתי שהוא עבר להרקיד בהוה עוז

למעלה