לרקוד עם כוכבים

e r e z 2005

New member
לרקוד עם כוכבים

מעניין שהנושא הזה (עד כמה שאני עוקבת), לא עלה. האם אתם צופים בתוכנית זו, או שכולם רצים לרקוד ריקודי עם. לדעתי התוכנית מקסימה, הריקודים משגעים, עושה חשק ללכת וללמוד ריקודים סלוניים, בנוסף לריקודי העם (חלילה - אין לבגוד בתחביב העיקרי). כל הבעייה שבריקודים סלוניים בעיקר, בגלל שהריקודים יותר אינטימיים ובגלל שחייבים בני זוג, צריך, לנשואות - לסחוב את הבעל. כל הבעייה היא שריקודים לא מדברים לבן הזוג ומכאן הבעייה.... מה עושים?

e r e z 2005

New member
אם היית במקומי

האם היית מחליף את אשתך, מפרק משפחה, עוזב ילדים - והכל בגלל ריקודים????????

עוז 2002

New member
סימי, ההערה היתה בהומור...

ואם את מצפה לתשובה רצינית אז אומר שלדעתי את לא צריכה לוותר על האהבות שלך בגלל הנישואין. אם בעלך לא מעוניין להצטרף אלייך, צאי לבד ומצאי בן זוג הולם. אני יודע שרבים חושבים אחרת, ועומדים בפני הדילמה: נישואין או ריקודים. אבל התפיסה שלי קצת שונה. אני חושב שנישואין אינם "שבי", ואדם אינו אמור להקריב את אישיותו והחופש האישי שלו על מזבח הזוגיות. ברור שאני מכיר בגבולות: אנו מוותרים על החופש לבלות עם בני זוג אחרים, יש לנו מחויבות לתרומה הדדית למען הקשר, אבל אני לא חושב שמחויבות זו צריכה לתת לגיטימציה לשלול את עצמאותו ורצונותיו האחרים של כל אדם. אם מקווה שבעלך מספיק נאור כדי לתת לך לממש את אהבותייך, ושהקשר בינכם טוב דיו כדי שהוא גם יהיה רגוע... רקדי ותיהני!

מי רקד הביתה אתמול בתוכנית?

אני לא ראיתי את התוכנית כי אני רקדתי עם כוכב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בתח התקוונת איתן אורבך ה מ א מ ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה