לרפי גינת-שאלה לגבי מוהל

שלמה.ל

New member
לרפי גינת-שאלה לגבי מוהל

זכור לי מהעבר שהעלת כתבה בכולבוטק לגבי רשת רופאים מוהלים מתחזה המרדימה עם זריקה בהרדמה מקומית ושאר סוגי נוכלות. מאחר ואני עומד בפני ברית עם נכדי אודה לך עם תוכל להזכיר לי את שם הרשת (המוהל הנוכל) מהכתבה על מנת שלא אפול עם אותו נוכל. בתודה מראש

assismen

New member
איפה אתה גר

ניתן להשיג שמות של מוהלים מומלצים במועצות הדתיות או אם יש לך מכר שומר מצוות אמיתי - בטוח שהוא מכיר מוהלים ישרים.

assismen

New member
מקרה נוסף ומדהים

כל הסיפור הזה מדהים -בברית של בן של בת דוד- אשתי נכחה בחדר הנקה כאשר המוהל- שהיה גם רופא -נתן שתי זריקות הרדמה בבולבול לתינוק - שצעק לשמים (להערכתה יותר מבברית) ואחר כך בברית כולם נדהמו ממומחיותו של המוהל שהתינוק המשיך ליון שנת ישרים, כמובן שהוא גבה כמעט פי 3 ממוהל רגיל - אבל את האמת יודעים רק אשתי והתינוק. -ועכשיו גם אתם.

ginat

New member
שלמה שלום,

שמו של המוהל הוא דב לוין, הוא מציג את עצמו כד"ר דב לוין. הארגון בו הוא עובד נקרא "ארגון הרופאים המוהלים בישראל" הרופא המהולל הבטיח ברית מילה ללא כאבים ובהרדמה מקומית בתנאים סטריליים ובקריטריונים רפואיים. כמו כן הוא הבטיח מעקב רפואי צמוד. כפי שראיתם בכתבה כלום לא מומש. מרבית מן התינוקות נאלצו לעבור ניתוחים כירורגים כדי להציל את איבר מינם מנמק!!!! (לא ידוע לי אם הרופא המהולל פעיל כיום).

למעלה