לרפא את הזוגיות

לרפא את הזוגיות

לאחר תקופת מה שאני ואישתי היינו במשבר ישבנו ודיברנו והעלנו מספר גורמים לבעיה [ילדים,חוסר תיקשורת וכו'] וכמו כן ניסינו להעלות פיתרונות יצירתיים לשמירה על הזוגיות. האם מי מכם מכיר ויודע על מטפל/ת, מגשר/ת,יועצ/ת מומלצ/ת באיזור אשקלון? אני התייעצתי בפורום הזה בנושא האם לשחרר או להחזיק וקיבלתי כמה רעיונות. והחלטתי לשפר ,להבריא ולשמר את מערכת היחסים הזאת. האם יש כאן לאנשים רעיונות מקוריים כיצד לתחזק ולהעיר את הניצוץ?[אציין שאנו כבני 36 עם שני ילדים 2.5,7] אשמח לרעיונות כאן בפוסט או במסרים תודה

misty10

New member
תנסה באתר אגורה...

לפעמים יש אנשים שמוכנים לתת יעוץ לזוגות בחינם... האתר הזה נוצר לאנשים שמוכנים לתת כל מיני דברים שהם לא צריכים או שהם רוצים לתת בחינם. תבדוק אם יש משהו באזור אשקלון... בהצלחה

seeyou

New member
" ניסינו להעלות פיתרונות יצירתיים .......

...... לשמירה על הזוגיות"
? משימה לא פשוטה לרוב הבעיות בזוגיות דומים אצל כולנו הבעיה היא,שהאנשים שונים ולכן קשה להתאים את ה"מרשם"
יוסי

שילה1

New member
מגש רלא יפתור כאן בעיה,אלא איש מקצוע,

ובדוק שקיבל אתההכשרה הראויה. קיימת "אגודה לבריאות המשפחה"ובה רשומים בעלי מקצוע על פי קריטריונים מאוד קשוחים. מקוה שימצא אחד או אחד באזורכם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
עזוב אותך מרעיונות מקוריים

לך על הרעיונות הישנים והבדוקים: - יותר להקשיב - להביע חום ואהבה - להתגמש בקונפליקטים - להמשיך לדבר, ולהתעקש לפתור את הבעיות יחד ולא לחוד תאמין לי, זה מה שעובד. אי אפשר להעיר את הניצוץ באופן ישיר. כשעושים את העבודה הבסיסית ה"אפורה" שציינתי, הניצוץ חוזר מעצמו.

למעלה