לרענן את העוצמה

Dazed&Confused

New member
תשובה (איזו התימרות... שיהיה)

קודם כל - תעצור. תנשום עמוק, תסתכל אל האופק. תחייך (לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו לא יכולים לחייך אבל זהו שקר, אנחנו יכולים לחייך בכול מצב. זה בתוכנו). אתה כבר תדע לאן ללכת.

Dazed&Confused

New member
בא לי להרחיב ( ../images/Emo13.gif )

נעבור צעד צעד... לעצור. הרבה פעמים אנחנו עמוק בתוך שטף הארועים ואנחנו לא שמים לב מה קרוה באמת בתוכנו, או מחוצה לנו, שזה בעצם אותו הדבר. אז צריך לעצור במקום. לנשום עמוק. אנחנו נרגעים, דבר שעוזר לחשיבה בהירה וראיה נכונה של הדברים. אנחנו מתחברים לעצמנו ולעוצמה הפנימית שלנו. להסתכל אל האופק. אנחנו מתנתקים מהתרחשויות, מעצמנו, משנים את התפיסה למצב חדש שבו אנחנו מנותקים. מחוברים להוויה. לחייך. לחייך זה תמיד טוב...:))) אנחנו מתחברים אל עצמנו, אל העוצמה שלנו, ומגדילים את האנרגיה שבתוכנו. הופכים להיות מודעים לאנרגיה שבתוכנו ועצם זה פותח לנו אין סוף אפשרויות. עכשיו נראה לך שלא תדע לאן ללכת...?

אשכר

New member
מעגל?

אני אישית מעדיף את הכינוי "בִּיצה" - swamp. אתה מדשדש, עולה, יורד, ונשאר באותו תווך סמיך. יש לי כמה רעיונות איך להתמודד עם זה. מתישהו..

rubber duck

New member
עוצמה או להיות אני

היום היה מבחינתי יום מדהים כשהתחלתי את השינוי הפנימי שלי מצאתי את עצמי נרשם לסדנת מהות לא ידעתי יותר מידי על הסדנא ולמעשה קיבלתי את הרושם שזו סדנא בתיקשורת אתמול התחלתי את הסדנא בהתחלה הרגשתי טוב ואפילו השתתפתי באופן דיי פעיל והרגשתי טוב הבוקר במהלך אחד הסשנים פתאום הרגשתי משהו המון שנים הייתי בנאדם מאד לא ספונטני ופתאום בשניה אחת הרגשתי כוח בעצם אפילו לא שניה אלא עשירית שניה של התפקחות הבנתי שאין לי מה לעשות בסדנא מרגע זה ישבתי שעה נוספת בסדנא כשאני מנותק לחלוטין שומע אבל לא מקשיב והרגשתי טוב עם עצמי הרגשתי נהדר הרגשתי כח , הרגשתי שיצרתי את החיבור בין הראש ל
בסיום הסשן יצאתי החוצה בידיעה ברורה שאני לא חוזר פנימה ועם הרגשה של כח , עשיתי מה שאני רציתי ולא מה שציפו ממני לעשות פשוט כח המנחים עוד ניסו לשכנע אותי לחזור , עמדתי מולם המנחה שדיבר איתי על כל מיני דברים ולכל מילה שלו יתה לי תשובה , תשובה שבאה מהגוף שלי , לא מראש או מה
תשובה ישירה ומהירה וחזקה וכזו שלמנחה לא היה כיצד לענות עליה
שרון
הלכתי והרגשתי עם זה נהדד וחזק

OnlyMe

New member
כל כך פשוט...כל כך יפה :)

בוקר טוב לכולם :) הקדמה קצרה מאוד: אני עובד בחנות דיסקים. זהו... אתמול בעבודה נכנס אדם לחנות. החנות הייתה די מלאה ורועשת והוא הלך ישר לחלק של המוסיקה הקלאסית וחיפש משהו - לא יודע אפילו מה. אחרי כמה דקות נכנסה אשה שביקשה ממני לעזור לה למצוא איזה דיסק קלאסי. התחלתי לחפש והוא במקרה שמע מה אני מחפש ואמר לי שאין לנו. הוא שאל את האשה אם היא מחפשת חלק מסוים ותוך 2 דקות -הוא- מצא לה אוסף קלאסי עם השיר הזה. אמרתי לו יפה תודה וחזרתי לקופה :) עברו כמה דקות, החנות התרוקנה, והוא בא לקופה לשלם. הוא הביא דיסק שעולה 89 שקל ושאל אם יש איזו הנחה. העובדת השניה עשתה לו את החשבון ואני רק עמדתי שם. היא אמרה לו שלא אבל המחשב פתאום הראה שהמחיר הוא רק 69! האיש המחויך והמקסים אמר "אם כך, אני אקנה עוד דיסק!". הוא הלך, שלף עוד דיסק קלאסי ושאל אם הוא יכול לקבל הנחה כי הוא כבר ... לפני שהוא הספיק לסיים את המשפט המחשב שוב הראה מחיר נמוך יותר ממה שכתוב על הדיסק :)) איזה כייף לאנשים שמחייכים :)))) שבת של שלום לכולנו....

סתר

New member
שאלה לבן

בן,בן למה התכוונת כשכתבת שהלוחם אינו ניתן לראייה או לנגיעה ? אתי

למעלה