לרענן את העוצמה

deep ocean

New member
סיפורי עוצמה (22) ../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif

"המממ... לכל מי שלא יודע מהם "סיפורי עוצמה": כל דבר מדהים/מפליא/מופלא שקרה לנו הינו סיפור עוצמה עבור השומע סיפורי עוצמה עוזרים לנו, בין היתר, לזכור ולהזכיר, את מופלאותם ומיוחדותם של החיים - ומאפשרים לנו ביתר קלות להימנע מנפילה במלכודת "תחושת האפרוריות" של החיים."

deep ocean

New member
קישור לסיפורי עוצמה בפורום ../images/Emo38.gif

אז מה היה לנו בשרשור הקודם של סיפורי עוצמה?
RUBBER DUCK השתלט על סיפורי העוצמה הוא סיפר על טיסן מלפני 20 שנה בנוסף סיפור עוצמה שלו שהתחיל מהסרט הסרט לא רק בלונדינית, המשיך בבליינד דייט נהדר, והסתיים באומץ עם המשפט אני אוהב אותך! ולסיום נגינת is there any body out there "מהסרט החומה"!! ומה איתכם?

לרענן את העוצמה

כל יום קורה לכל אחד מאיתנו, לפחות דבר אחד מיוחד, לפחות דבר אחד מסעיר, אך לא תמיד אנחנו מצליחים לזכור זאת (!) בואו נשתדל... הרי החיים שלנו הם כל כך מדהימים, כל כך מסעירים... באהבה בן

deep ocean

New member
היום הלכתי לכל מיני מקומות

ולבשתי סוודר תכלת צמוד ללא חזייה (סתם כי ככה בא לי). כולם הסתכלו עלי. זה היה מאד משעשע, זה העביר אותי לפאזה בו חצי מהעולם (הגברים) הסתכל עלי, והיו כמה אנשים שנראה לי שזה עשה להם את היום שלהם. אותי זה שיעשע ביותר, הרגשתי שאני ממש נושאת איזה נשק קטלני, כמו איזה פצצת אטום מתקתקת, שכולם בוהים בה! האם זה סיפור עוצמה? נראה לי שכן. ואם לא? יאללה תשתקו,תהנו מהסיפור
אה, היו כמה נשים שנעצו בי מבטים. נהניתי להמשיך להסתכל עליהן בעיניים עד שהן הורידו מבט. גם על הגברים הסתכלתי בעיניים עד שהשפילו מבט או המשיכו להסתכל לי בעיניים. זה היה מגניב. היה גבר ואשתו שישבו מולי הגבר נעץ בי מבטים, האשה לא (אגב הוא היה דתי) המשכתי להסתכל עליו והוא עלי הוא לא השפיל את המבט אבל בסוף הסתכל לאשתו זה היה אדיר!!!!! אוף כל כך נהניתי מזה!!!!!!! להביט בביטחון לאנשים בעיניים ולשים על כולם זין!

deep ocean

New member
אני מנסה לשגר הודעות

ואני לא מצליחה.......הן לא נשלחות לי......

deep ocean

New member
טוב לבסוף זה הצליח

ניסיתי 10 פעמים לשלוח את ההודעה על השיפוט וזה לא שלח.....

deep ocean

New member
אתמול היה מדהים!

נפגשתי אחרי השיעור קונג פו עם מישהו שהכרתי באינטרנט לפני כבר איזה שנה. התכתבנו המון זמן, וגם דיברנו קצת בטלפון. נהפכנו לחברים טובים כאלו. אף פעם לא נפגשנו! אתמול נפגשנו. היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! לא הפסקנו להתחבק ולהתנשק!!! (לא בקטע מיני, הוא גם
) היה לנו כל כך כיף. היינו ביחד ארבע שעות, דיברו המון, עשינו צחוקים, כל הבית קפה הכיר אותנו, ובייחוד המלצרים. הם אמרו לי שאנחנו יודעים ליהנות. אחר כך הסתובבנו בעיר, צחקנו התחבקנו, התנשקנו, היה אדיר! כל הפגישה היתה מלאה במגע שנינו מאד אוהבים להתחבק ולהתנשק וזה כאילו מצאתי מישהו שאוהב בדיוק כמוני לגעת לגעת לגעת! שנינו מאד נהנינו! הוא בן אדם מדהים כל כך! והוא חושב אותו הדבר עלי! איזה כיף.

wu-wei

New member
משהו קטן מדהימון שקרה לי

ובשביל זה עליכם להיכנס לכאן. זה באמצע ההודעה... (וגם הזדמנות לקרוא הודעה מעניינת זו
...)

deep ocean

New member
סיפור עוצמה מאתמול

אתמול הלכתי ללימודים באוניברסיטה. כאשר נכנסתי לשירותים חשבתי על איך עדיין לא קיבלתי מחזור ושזה מלחיץ אותי, גם בשבוע החולף חשבתי על זה כל הזמן, מה עם המחזור? מה עם המחזור? (הייתי צריכה לקבל אותו כבר לפני כמה ימים) כאשר נכנסתי לשירותים אמרתי לעצמי-הלו מיכל להירגע, אם תלחצי, את רק תעכבי את המחזור. הכל בסדר, הוא יגיע, הכל בסדר, הכל בסדר. את רגועה עכשיו. הצלחתי להירגע באמת טוב עשיתי פיפי נגבתי ו............................... קיבלתי את המחזור!!!!!! זה היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wu-wei

New member
סיפורי עוצמה (?) שלי

ואולי אלה יותר עדויות שאני יותר ויותר מכווננת ליקום-קיום ומצליחה להביא דברים אלי, או להיפך, שאני קולטת מה שהיקום-קיום עושה (במובן של: גורם להתהוותו). סיפור 1: אחת הקבוצות אותן אני מלמדת מונה 10 בנות. לפני כמה זמן כשהגעתי למקום העבודה הסתכלתי יחד עם אחראית החוגים על תיקיית הנוכחות וראיתי שרשום שכל ה10 שילמו (לכמה חודשים מראש). אמרתי לה, ´O.K. ,יש לנו 10; עכשיו השאיפה היא/צריך 15.´ וזהו. שבועיים אח"כ הגיעו עוד 6 בנות לשעור ניסיון -אין לנו מושג מאיפה הן הגיעו עכשיו, חודש וחצי אחרי תחילת הקורס- ומתוכן 5 נרשמו.... סיפור 2: אתמול -יום רביעי סוער וגשום במיוחד- היה לי שעור (להעביר) ב 20:30. זאת קבוצה די מפורקת עדיין שמונה 8 בנות, אבל יש שעורים שמגיעות פתאום 10 בנות ויש שעורים שמגיעות 4 בנות... כידוע, בימי גשם, הנוכחות נוטה להיות מאוד מדוללת, ובדרכי לשם תהיתי כמה תלמידות בכלל יגיעו... סתם חשבתי לי ש´אם 5 יגיעו זו קבוצה יפה ליום כזה´. (בד"כ בימי גשם יש פחות, אפילו רק 1, 2). טוב, אז ב 20:30 היו 4 בנות; ב 20:35 נכנסה החמישית... והיה אחלה שיעור דרך אגב. ועוד משהו: כשאני נוסעת לשיעור, אני אוספת -במחשבתי /בהרגשתי /ב-- לא יודעת מה- את האנרגיה של הבנות, של הקבוצה, אותן כקבוצה, ואותי.... לפני כמה זמן בדרכי לאחד השעורים עשיתי את זה, ומשום מה, כל הזמן היתה לי מעיין תחושת ריקות (בד"כ יש תחושת מלאות ונוכחות כלשהי). לא משנה מה עשיתי, זה המשיך. לשיעור באותו יום הגיעה תלמידה אחת.... וגם קרה לי כמה פעמים שכשאספתי את האנריה לפי השיעור, ראיתי בבירור פרצוף או שניים של בנות מסויימות, בלי שאחשוב עליהן לפני כן, והן אכן הגיעו לשיעור... עכשיו, זה לא תמיד קורה, בעיקר לא אם אני מנסה במודע ובמכוון לדעת, אבל זה קורה יותר ויותר....

../images/Emo45.gif

1. מדהים 2. מוכר 3. לא מקרי 4. יקרה יותר ויותר 5. בשלב כלשהו תדעי בדיוק של 90% מי מגיע/ה לשיעור ומי לא...

OnlyMe

New member
עוד לא יודע...

אני יושב ומנסה לחשוב על סיפור עוצמה. כל כך הרבה דברים קורים סביבי (בתוכי, לידי, שם רחוק ממני - בכל מקום!), אך כל כך קשה לי לזכור. עשיתי תאונה לפני כמה ימים. נסעתי בבוקר לבית הספר עם האוטו והכביש היה רטוב. נסעתי ממש לאט ולא הצלחתי לעצור בזמן ונתקעתי בנהג מונית. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי - אין לי ניסיון בתאונות עדיין וממש לא ידעתי מה לעשות. אבל דבר אחד ידעתי - אני מרגיש חרא. אחרי כל הבלה בלה המשכתי לבית הספר בלי חיוך. כל הזמן חשבתי שאני לא צריך להרגיש עכשיו חרא, קרה -קרה. לא משנה אם היה צריך לקרות, אם הגיע הזמן שזה יקרה או כל דבר אחר - קרה, קרה. וזהו. הרגע ההוא נגמר ועכשיו הגיע הזמן להמשיך הלאה. אבל לא הצלחתי. האירוע רדף אותי כל היום והשפיע על איך שאני מסתכל על כל שאר הדברים. אין צורך לספר שכל היום הזה היה מעצבן, נכשלתי במבחן במתמטיקה שעשיתי בדיוק כשהגעתי לבית ספר, הרגשתי קרירות מצד העולם, כאילו לאף אחד לא אכפת (למרות שבאותו הזמן ידעתי שזה לא ככה - אבל לא הצלחתי לצאת מזה!). אחרי כמה שעות הלכתי לפארק עם כמה חברים בין שיעור לשיעור ושכבתי שם על ספסל ובכיתי קצת. הרגשתי שגם זה לא עזר. אבל אז החלטתי שזהו - שממש נמאס לי לסחוב איתי את התאונה הזאת עכשיו כל היום. התחלתי לחייך קצת ולאט לאט העולם התחיל לחייך חזרה. איפה העוצמה? לא יודע. אבל אני אמשיך לכתוב. --- לפני חודש בערך טסתי לארה"ב. תיכננו את הטיסה הזאת כמה חודשים לפני זה עוד אבל אני זוכר יום אחד מסוים שקשור לזה. ביום שבו אבא שלי אמר לי בפעם הראשונה שאנחנו נוסעים לארה"ב כבר ידעתי את זה. בלילה שלפני חלמתי שאני בחדר שלי, עומד על סולם (שיש לי בחדר...) ומסתכל מחוץ לחלום שיש לי בגג. ראיתי בחוץ חוטים אבל ידעתי שזה חוטים של כדור פורח (למרות שלא ראיתי את שאר הכדור...). כשקמתי בבוקר נזכרתי שיש לי ספר קבלה על המדף. ניגשתי אליו ופתחתי בחלק של החלומות - בדרך כלל אני לא נעזר בספרים וכאלה אבל משום מה ידעתי שהתשובה שם. נסיעה לחו"ל. "כן, בטח...אני הולך לנסוע לחו"ל עכשיו..." כעבור שעתיים קיבלתי טלפון מאבא שלי "אסף, נוסעים לארה"ב."

OnlyMe

New member
שאלה...

קודם כל שלום, לא חושב שכתבתי אי פעם בפורום הזה אבל אני קורא את רוב מה שנכתב פה. לפעמים אני נתקע במעגל. הדרך הכי פשוטה להסביר את זה היא ע"י דוגמא: אתמול סיימתי ללמוד ב 10:45 והייתי צריך להגיע לרכבת עד 11:18 - לוקח לי מקסימום 15 דקות להגיע מבצפר לרכבת אז לא דאגתי. התעכבתי קצת בבצפר ויצאתי רק ב 11:10. ידעתי שאין לי סיכוי אבל בכל זאת התחלתי ללכת - בתקווה שאני לא אצטרך לחכות שעה לרכבת הבאה. מה שבעצם קרה לא משנה לצורך מה שאני מנסה לשאול - בסוף חיכיתי שעה לרכבת. כל הדרך מבצפר לתחנה ניסיתי להבין מה קורה - האם אני אמור לאחר לרכבת הזאת? האם יש מישהו ברכבת הבאה שאני אמור לפגוש? האם פשוט יצא ככה? מרוב שאלות כבר לא ידעתי מה לשאול. הלכתי לאיבוד בתוך המעגל שאני לא מצליח למצוא את הקוטר שלו. מתקיף דברים בשאלות ואז מאבד את מטרתן האמיתית - אבל לא מצליח שלא לשאול את השאלות. רודף אחרי הזנב של עצמי....

למעלה