לרעות

לרעות

רעות רק שתידעי שליאור נרקיס בכלל לא ניראה מזרחחיית זה ים תיכוני וזה ממש מחליא אותי מעורר בי חלחלה מזרחית זה קוקו מאילת תומר חלן תמיר גל שרון זריהן הילד זמרים כאלה אז אל תבואי לפורם של מזרחית ותתחילי להפליץ פה על ליאור נרקיס ואם הוא רוצה עצה שלא יפרוש מהעבודה האמיתית שלו אופס הוא זמר זאת העבודה שלו אז יפרוש מהררררררררררררר והוא זמר זבל זבלון שלא שווה לשמיעה בכלל ורק שתידעי שהוא

אור בת 18

New member
קרנףףףףףףףף

חיחיחחי אתה לא בסדר אתה ליאור נרקיס זו כן מיזרחית פשוט אתה אוהב יותר מיזרחית כבדה מאשר ים תיכונית זה הכל אבל אם היית שומע ת´דיסקים הראשונים של ליאור נרקיס בדוק היית אוהב כי זה דיכאון כמו שקלטתי עליך שאתה אוהב... קיצר קרנף זה לא יפה מה שאתה אומר למה כל אחד והטעם שלו... יאללה שבת שלום כפרה

קרנף צודק...

קרנף צודק את האמת זה ממש לא משנה מוזיקה מיזרחית או ים תיכונית ליאור נרקיס שייך לז´אנר של זמרים שהשתכנזו נקודה

מה לעשות.....

גם לשרית חדד פעם היו שירי דכאון ושירים ממש יפים, אבל תראה אותה עכשיו, מאז שיצא לה הדיסק של סנדרלה היא ניהיתה על הפנים, ניהיו לה חרא של שירים, והיא ניהיתה דפוקה רצח..... אבל ליאור שלי כפרה עליו, אפילו שהוא טיפה הישתכנז, עדיין יש לו קול יפה ועדיין הוא נשאר חמוד כזה ומתוק כזה כמו שהוא תמיד היה, ועדיין השירים שלו יפים, אפילו שחלק מהשירים שלו ניהיו ים תיכוניים, הם עדיין יפים! רעות

תראה.....

זה שאתה לא אוהב את ליאור נרקיס זה לא אומר שאחרים לא אוהבים אותו! כל אחד ומה שהוא אוהב!!! אתה לא אוהב אותו, אז זאת בעיה שלך!!!! אז אני מבקשת ממך, שתתחיל להרגיע את עצמך כי ליאור נרקיס שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך ברור!!!!!! אני חולה עליו!!!!! והוא כן שר מזרחית, אולי אתה לא מכיר את השירים שלו, אבל יש לו גם שירי דכאון אם אתה לא יודע!!! אולי יש לו כמה שירים חדשים שהם ים תיכוניים, אני מציעה לך לשמוע את השירים הישנים שלו כמו: דיי אמא אל תבכי מיתר- דואט עם תמיר גל תגידי את לא פה את הוא הכוכב וכו´ וכו´ וכו´ וכו´.......... אני מציעה לך שתירגע עם עם כל הדיבורים האלה עליו כי זה ממש מגעיל, אתה כמו ילד קטן שרב על ממתקים זה כמו שאני יגיד לך, תעוף מהפורום רק בגלל שאתה לא אוהב את ליאור נרקיס, אוףףףףף אלוהים למה יש אנשים כאלה בעולם?!?!?!!?!?!? רעות

תיראי כפרה...

זה שהוא הישתכנז זה לא רע אם את אוהבת להאזין לשיריו אני אישית לא אוהב אותו, אני חולה על לידור יוספי וממש לא איכפת לי אם הוא הישתכנז או לא , סך הכל אני דווקא מעריך מאוד את ליאור נרקיס למרות שאני איני אוהב אותו

יופי סוף סוף מישהו שמדבר בהגיון...

תגיד את זה לחיים הקרנף, היא לא נראה לי שהוא חי במציאות... רעות

דודו21

New member
לא מיזרחית אך יפה../images/Emo24.gif

מילים של דרכנו תוכן ההודעה: דרכנו יעקב רוטבליט\יזהר אשדות אור הנר נמהל באור הירח על הכר שיערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר רואים לפי החיוך סערה הייתה הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה המסע עדיין לא תם לא קלה היא לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים וצונני פסגות רסיסים של אור בדמעותיך וחיוך שוב מגשש דרכו אליי כל הטוב עודנו לפניך שימי ראש על כתפי תני לי ידך בידי עוד מעט ייתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לבקוע לא תלכי לבדך אני אהיה שם איתך

למעלה