לרעות

Sk8er Girl7

New member
לרעות

היי מה נשמע? זאת לי מנהלת הפורום של אבריל לאווין בהייד פארק מוכר לך? במקרה שלא, אז מאור פנה אליך בשבילי לגבי האיפור של אבריל? שתסבירי לנו איך מאפרים אותה.. אז בכל אופן, קיבלתי את ההסבר ורציתי להגיד לך תודה אישית (מאוד אישי כאן בפורום מול כולם) והבנתי שמסיבה מסויימת לא הצלחת להכנס לכתוב בפורום שלי אז החלטתי לבוא ולכתוב בשלך ולהגיד שוב תודה רבה :) ואני ארשום בקרוב את ההסבר שלך על האיפור בפורום. ואת מוזמנת (וכל מי שבפורום כאן) לבוא לפורום של הזמרת אבריל לווין (אם אי אפשר לפרסם כאן כתובות אז אני מצטערת ואת יכולה למחוק) ביי ושוב תודה :)

אפשר בטח שאפשר ../images/Emo13.gif

בבקשה גדולה גם לך
שמחתי לעזור
באמת ניסיתי לכתוב אצלך בפורום ולא ממש הצלחתי, כל פעם הייתה טקלה אחרת... גם את מוזמנת לכאן מתי שרק תרצי

Sk8er Girl7

New member
הא אפשר?

אני שמחה לשמוע כי חברה שלי מהפורום ניסתה לפרסם את הפורום כאן בתפוז במס´ פורומים וומה שהבנתי ממנה לא קיבלו את זה ממש יפה (וזה עוד בשפה נחמדה) תגידי, מה הבעיה שהייתה לך שניסית לכתוב? אוליי אני אצליח לעזור..

בקשר לסיסמא...

כל הזמן הופיע לי שהסיסמא שגויה לא יודעת למה... ולא הבנתי בדיוק מה חברה שלך ניסתה לפרסם, ואיפה היא ניסתה לפרסם??

Sk8er Girl7

New member
אמממ..

אחת מהפורום שלי (ששיעממם לה) פירסמה בכמה פורומים כאן את הפורום של אבריל (הפורום שלנו) ומסתבר שצריך לבקש רשות או משהו כזה? בכל אופן כמה מנהלים "ממש מתוקים" כאן התנפלו עליה. ואני לא מגזימה... אם יש בעיה אם זה שהיא פירסמה אז שימחקו.. סבבה.. היא לא ידעה אז לא חשוב. אבל מסתבר שהם פנו אליה כאילו היא פירסמה איזה אתר אנטישמי או משהו כזה.. והגיבו בצורה דיי מוגזמת. לא חשוב... קורה.. ובקשר לסיסמא - למה שלא תרשמי מחדש? יותר נוח :) והנה הכתובת של הפורום והכתובת של האשכול על ההסבר שלך לגבי האיפור ד"א לכל אלו שלא מזהים את הזמרת (זה קורה המון) אז זו הזמרת ששרה את השירים Complicated Skater Boy

Sk8er Girl7

New member
אבל יש דרכים להגיד את זה

מאשר לתקוף בהודעה... היא לא ידעה... לא היו צריכים לאכול אותה.. אבל לא חשוב נעזוב את זה...

plomphy

New member
היית צריכה להזהיר אותה

לא להתקרב לפורומים ששונאים את אבריל שם (ע"ע פאנק..)

plomphy

New member
הם לא שונאים אותה אישית

הם שונאים את העובדה שהיא אומרת שהיא פאנק. ועם כל הכבוד- היא לא...

Sk8er Girl7

New member
אז זהו -

שהיא לא טוענת שהיא פאנק שמתי בפורום שלי פעם כתבה שהיא אמרה בא "מעולם לא אמרתי שאני עושה פאנק" והיא מגדירה את עצמה כ- Chick-Rock ואמרה את זה מס´ פעמים.. אף אחד לא אמר שהיא פאנק ובטח שהיא לא אמרה את זה על עצמה..

למעלה