לרעות

רעות יהיה מפגש מערצים עם אמיר מתישהו ?

לא חולם, לא נרדם נגמר לי הזמן אולי אני סתם עומד על צוק אולי כל העולם עסוק אבל אני הולך אני מוכן אולי אני סתם עומד בחוץ אולי כל העולם לחוץ אבל אני הולך רחוק מכאן (נגמר לי הזמן) היי פייב הלהקה הכככככי מדהימה שיכולה להיות והיא תשאר לרחובות האלה אין שם לרחובות האלה אין התחלה ואין סוף כל פינה כאן בסביבה מזכירה לי אותך החולצות שלי עוד עם הריח שלך. מול פני האומה הדגל בחצי התורן אני מושיט את היד חנוק מדמעות אני מצדיע חנוק מדמעות אני שר לך המנון. אמיר פיי גוטמן תמיד השאר מלך והכי מקסים בעולם - אמירי אתה הבן אדם הכי נפלא

ספיייר

New member
חח סיוון

עכשו כל הודעה תשימי את המילים של השיר?DDD: ואני בטוחה שיהיה עוד אחד בעזרת השם : )

שחף זה יצא מהמם../images/Emo9.gif

לא חולם, לא נרדם נגמר לי הזמן אולי אני סתם עומד על צוק אולי כל העולם עסוק אבל אני הולך אני מוכן אולי אני סתם עומד בחוץ אולי כל העולם לחוץ אבל אני הולך רחוק מכאן (נגמר לי הזמן) היי פייב הלהקה הכככככי מדהימה שיכולה להיות והיא תשאר לרחובות האלה אין שם לרחובות האלה אין התחלה ואין סוף כל פינה כאן בסביבה מזכירה לי אותך החולצות שלי עוד עם הריח שלך. מול פני האומה הדגל בחצי התורן אני מושיט את היד חנוק מדמעות אני מצדיע חנוק מדמעות אני שר לך המנון. אמיר פיי גוטמן תמיד השאר מלך והכי מקסים בעולם - אמירי אתה הבן אדם הכי נפלא

אה../images/Emo4.gifפשוט אין לי אותו במחשב

ושמו במוזיקה 24 כמה פעמים זה היה מזמן ורציתי שישימו שוב,מצידי כל הזמן
לא חולם, לא נרדם נגמר לי הזמן אולי אני סתם עומד על צוק אולי כל העולם עסוק אבל אני הולך אני מוכן אולי אני סתם עומד בחוץ אולי כל העולם לחוץ אבל אני הולך רחוק מכאן (נגמר לי הזמן) היי פייב הלהקה הכככככי מדהימה שיכולה להיות והיא תשאר לרחובות האלה אין שם לרחובות האלה אין התחלה ואין סוף כל פינה כאן בסביבה מזכירה לי אותך החולצות שלי עוד עם הריח שלך. מול פני האומה הדגל בחצי התורן אני מושיט את היד חנוק מדמעות אני מצדיע חנוק מדמעות אני שר לך המנון. אמיר פיי גוטמן תמיד השאר מלך והכי מקסים בעולם - אמירי אתה הבן אדם הכי נפלא מהמם

סיוון אני חושבת שכדאי לך

שאת השירים תהפכי לחתימה קבועה וכך לא תצטרכי לכתוב אותם כל פעם מחדש אם את צריכה עזרה תדברי איתי.

למעלה