חח לא ניראלי שכל זה יכנס לה בחתימה.
ס סיוון מדינה2 New member 7/10/08 #46 חח כן צודקת../images/Emo13.gifאממ צריכה עזרה../images/Emo13.gif אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי אני כל כך אוהבת אתכם ושמחתי לפגוש אתכם ב''ה שוב היי פייב הלהקה מס' 1 בארץ והיא ת=-ש-=א=-ר מס' 1 בארץ
חח כן צודקת../images/Emo13.gifאממ צריכה עזרה../images/Emo13.gif אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי אני כל כך אוהבת אתכם ושמחתי לפגוש אתכם ב''ה שוב היי פייב הלהקה מס' 1 בארץ והיא ת=-ש-=א=-ר מס' 1 בארץ
ר רעות שטיינברג New member 7/10/08 #47 אז ככה: תכנסי בעולם שלך לניהול עדכון פרטים אישיים ובחלוןן החתימה למטה תרשמי מה שאת רוצה.
ס סיוון מדינה2 New member 8/10/08 #48 רעותי תודה מאמי אוהבת../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי אני כל כך אוהבת אתכם ושמחתי לפגוש אתכם ב''ה שוב היי פייב הלהקה מס' 1 בארץ והיא ת=-ש-=א=-ר מס' 1 בארץ
רעותי תודה מאמי אוהבת../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי אני כל כך אוהבת אתכם ושמחתי לפגוש אתכם ב''ה שוב היי פייב הלהקה מס' 1 בארץ והיא ת=-ש-=א=-ר מס' 1 בארץ
T TetiBETTY New member 2/10/08 #6 לינור- יש בשביל זה מסרים אישיים. ותיישמי בבקש בבקשה את אומנות השרשור, אחרת ההודעות שלך יימחקו כי את מציפה כך את הפורום...
לינור- יש בשביל זה מסרים אישיים. ותיישמי בבקש בבקשה את אומנות השרשור, אחרת ההודעות שלך יימחקו כי את מציפה כך את הפורום...