לרעות

ענבר105

New member
לרעות...

יש לי חברה מאורנג' אני יכולה להריד מהאתר של אורנג' לפלאפון שלה? אם כן זה עולה כסף?

ההורדה מהאתר עלה

נראה לי 4 ש"ח בערך אחר כך את יכולה להעביר אותו למחשב דרך בלוטוס או USB(תלוי אם אפשר לחבר למכשיר שלך כבל USB אם לא אז תשתמשי בבלוטוס)ואחר כך תנסי להעביר את הסירטון למכשיר שלך באותה דרך שהעברת אותו למחשב אני מקווה מאוד שזה יצליח כי לא ניסיתי אף פעם להעביר סירטון מהמכשיר שלי למכשיר של רשת אחרת כמו סלקום למשל. בשביל לצפות בסירטון במחשב שלך את צריכה להוריד תוכנה שנקראת oklik Player מקווה שעזרתי

סהרושש

New member
אממ זה לא מצליח =\\

לחברה שלי יש אורנג' ויש לה את הסרטון הזה , אבל אי אפשר לשלוח אותו בבלוטוס לא קשור לסלקום או אורנג'.

בטוח?

כי אצלי לסירטון הזה אין חסימה ואפשר לשלוח אותו. יש סירטונים שאפשר ויש כאלו שלא.ואת זה ספציפית אפשר לי זה עבד.

סהרושש

New member
לא ניסתי מנייד למחשב . .

ניסיתי בבלוטוס וזה לא ממש הצליח. בכל אופן אם זה עבר לך מהנייד למחשב אולי תעלי את זה בבקשה לפורום? אם יש אפשרות כזאת בכלל .. תודה בכל מקרה

../images/Emo207.gifיש לי שאלה!!!

אני מאודדדד רוצה ללמוד את הריקוד של אמירושש מהפסטי ומי יכול ללמד אותי יותר טוב מאשר..הוא ב עצמו! חעחע אז רעות או בתאל או כל מי שיש לו\ה קשר עם אמיר ויכול לשאול אותו אם הוא רוצה ואם יש לו זמן אולי לצלם וידאו שמלמד את התנועות של הריקוד...כמו שעשו עם סולג'ה בוי על השיר crank that... או שאם הוא לא רוצה או אם אין לו זמן לזה מי שאיתו בקשר אולי יכולה לשאול אותו אם במפגש שיהיה אם הוא יוכל לנסות ללמד אותנו את הריקוד..כאילו לא נורא שזה יהיה במקום פתוח עם מלא אנשים וכולם יראו אותנו רוקדים..חעחע בקיצוררר אני מתה ללמוד את הריקוד הזה אז מי שאיתו בקשר פליזזז תשאלו אותו!!! תודה בכל מקרה!!!

nirit24

New member
עזרה ....

הופעתי אתמול במנטה 24 בתור מתמודדת שרתי עם הזמר רובי לוי ועכשיו בכדי לעלות שלב אני צריכה המון אמ אמסים...אז מי שיכול לשלוח אני ישמח...הספרה שלי 03 למס' 2424 לא לכתוב 3 אלא 03 ואתם צריכים לקבל תגובה מהתוכנית שאומרת לכם תודה וכ'ו.... ****ניתן לשלוח יותר מאסאמס אחד תודה ?...אני אשמח לייצג את מעריציי שריתוש שלנו מוצצאאההה מתה עליכם....

nirit24

New member
תודה רבה לך...ואיפה שרק את יכולה תגידי לכולם

שיצביעו לי...כי רק בזכותכם אני אעלה שלב...

למעלה