לרעות בשדות זרים

העוג

New member
לרעות בשדות זרים

לפעמים בספארינג, אתה מקבל את ההרגשה שאתה והיריבים שלך כבר מכירים אחד את השני קצת יותר מדי טוב.
דברים צפויים ואני לפחות, גם מתקשה לצאת מתבניות שמתקבעות.
אתמול, אחרי שלוש שנים ומשהו של הבטחות שנפלו קרבן לאילוצי עבודה, משפחה, לו"ז צפוף ושאר מיני תירוצים, הגעתי סוף סוף לאימוני הקבוצה הצפונית המדוברת בחיפה.
אז... מעל לכל תודה למיתר שחשבה שהיא מקפיצה אותי מהחניון אל המקום שהקבוצה מתאמנת בו בתוך הטכניון, ובפועל נחתה עליה מישפוחה שלמה של עוגים בטיול בצפון - אבא אמא ושתי גורות, והיא אפילו לא הרימה גבה,
תודה גם לזוגתו של העוג שהסכימה באמצע טיול להתקע עם הגורות בשולי המגרש בו התאמננו, תודה לאותו רוסי ענק ומהההייייר שכל דקירה שלו לעין פוגעת במשקף לפני שבכלל שמתי לב שהיד שלו זזה, ולאותו בחור שגרם לי להרגיש כמו יפיפית הנשף כשמייד עם תחילת שלב הספארינג הציע לי 'לרקוד'. זה היה קרב הבולו הטוב בחיי.
מסקנה:
כדאי וכיף להרחיב את מעגל היריבים.

רוסי ענק לא כל כך מזהה חד-חד ערכית בקבוצה

הזאת

עם מי עבדת, עם הרוסי הענק שיודע עברית (אנדריי), או עם הרוסי הענק שלא יודע עברית בכלל (יבגני)?
היה נחמד מאד לארח אותך, כן ירבו (הינט-הינט)

העוג

New member
היו 2 שאוהבים להתאמן כצמד

ענק זו לא ההגדרה הנכונה - רזים וגבוהים נכונה יותר.
זה שהצלחתי להגיע אליו ולבלום אותו ועדיין, א. לא נוסה בספארינג, ב. יריב מאד לא קל, זה הלא דובר עברית.
זה שאיתגר ויאתגר, דובר גם עברית.

Baloof

New member
אוי אתם בחיפה :(

ודוקא רציתי שרוסים גדולים יתאמנו איתי במכות מכל מיני סוגים...

שלום לך

אם הקבוצה הצפונית שאתה מדבר עליה שייכת לאותו מורה ראשי אז הייתי ממליץ לך להתנסות בקרבות מול אנשים מקבוצות ושיטות אחרות כדי שתדע מה אתה באמת יודע ויכל. לכל שיטה יש את מה שרגילים לעשות בה והחשיפה לדברים שונים עושה רק טוב למי שבאמת רוצה לשפר את הלחימה שלו.

העוג

New member
גם זה יגיע, אם כי...

א. משלב מסויים ואני עוד לא שם.
ב. אחידות בכללים ובציפיות - מה שאני יודע זה סוג של מגע מלא עם נשק מרופד. יהיה קצת לא נעים מול מי שרק מסמן עלי מכה ומצד שני חוטף ממני. ומצד שלישי, מול מי שלא למד לכבד את הסימון/מכה שלנו ולא יעצור אחרי מכת חרב שבחיים האמיתיים הייתה עוצרת אותו.
אז מא. וב. בא ג: "פרה פרה" - אחרי שאחשף יותר ליותר אנשים בתוך השיטה, ארשה לעצמי לצאת החוצה.
ג. סעיף קטן 1: יש גם את הקטע שכשאני בא משיטה מסויימת, גם אם אני בא כאדם לגמרי פרטי, אני כביכול, מייצג את השיטה.
אני חושב שנימוס בסיסי יהיה לכש.. ואם.. לבקש את רשות המורה.
ו נ. ב. לגמרי... מה אני באמת יודע, אני יודע. מה אחרים יודעים ואיך זה מול מה שאני יודע שאני יודע, זו השאלה
)

Tonjin

New member
זו מעין אמירה כללית כזו?

(ואז תכל'ס אני מסכים איתה מאד), או שיש לך איזושהי הכרות עם הקבוצות, הנפשות הפועלות והנסיבות (שאז היא הרבה הרבה פחות רלוונטית)?

כן, כללית

למרות שאני מעריך שיש עוד קבוצות שמתרגלות לחימה בנשקים מכל מיני סוגים ותחת כל מיני כללים. אנשים כותבים על זה כאן. קראתי לא אחת. אני משער שתחקיר קצר של מי שמעוניין באמת לפגוש אנשים כאלו יישא תוצאות. אבל לא חובה כמובן.

למעלה