לרסן את שרון!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
לרסן את שרון!

כל הכבוד על היוזמה של הח"כים הימנים בליכוד, ועל היציאה כנגד ראש הממשלה, אני מאוד מקווה שזהו סימן של "תחייה אידיאולוגית" בליכוד ושטויות כמו:מדינה פלשתינית, ופשרה טריטוריאלית, לא ישמעו עוד במפלגה. רציתי לשאול, כי מעניין אותי מאוד, מה הדיעה של חברי הליכוד (והליכוד בלבד) החברים בפורום זה בעניין טרנספר, זה אומנם נוגד את האידיאולוגיה של ז'בוטינסקי, אבל זו בלי ספק נראה כפתרון היחידי שיכול להבטיח לנו את ארץ ישראל השלמה..

תחילת הסוף

תחילת הסוף של ממשלת ליכוד, עד להיעלמותה כליל מהפוליטיקה הישראלית! לא ש"ס, לא יהדות התורה, לא מרץ,ולא העבודה, יפילו את ממשלת הליכוד. רק הליכוד יפיל את הליכוד כמו שהוא יודע לעשות את זה טוב!

רונאל1

New member
איזו יוזמה?

אני מבין ששרון העביר היום את מצע חד"ש בסיעת הליכוד ברוב מכובד...על איזה יוזמה בדיוק אתה מדבר? ארץ ישראל השלמה עלק...כדור הארץ קורא ל MS6...עבור!

MS6

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

כנראה אתה נוכח בישיבות הסיעה או משהו כזה, משום שאף אחד לא ישנה את מצע הליכוד ובטח שלא אריק שרון, שהאידיאולוגיה שלו בכלל לא מתאימה למפלגה הזאת. "ארץ ישראל השלמה" היא חלק מהותי מהאידיאולוגיה של הליכוד לא משנה כמה ינסו להכתיב אותה ולפרש אותה, אף ח"כ, שר או ראש ממשלה לא יצליח לשנות את זה, ובטח שלא הזילזול שלך. אתה יודע קל מאוד לזלזל ולשחק אותה כאילו אתה יודע הכל גם אני יכול לעשות את זה, אבל נראה לי זה קצת ילדותי... בלי שום קשר ההודעה ההיא הופנתה למצביעי ליכוד (ודווקא שני אילו שלא ליכודניקים ענו לי) ואני אשאל שוב: האם הטרנספר הוא הפיתרון היחידי ע"מ להחזיר את כל שטחי יש"ע.

כדי לשנות את מצע הליכוד

דרוש רוב של 75 אחוז מחברי המרכז. מגן ימני יתקן אותי אם אני טועה. לא שרון ולא אף ח"כ יצליחו להעביר החלטה לשינוי המצע-אם יתברר שזו פירושה פגיעה בריבונות ישראל ובעם ישראל. אני מאמין בכך בכל ליבי!!!

רונאל1

New member
מצע הליכוד עלק...

כדי לשנות את מצע הליכוד צריך ראש ממשלה אחד וכמה שרים בודדים, שמצפצפים עליכם חברי המרכז ותומכי ליכוד ומפנים התנחלויות, ויתרו כבר מזמן על סיוט ארץ ישראל השלמה ומדברים עם רוצחים. לחילופין גם דעת קהל אוהדת למהלכי שלום ששרון רוצה לקדם, מספיקה כדי שגם תומכי ליכוד ישכחו מהמצע הלא רלוונטי של המפלגה.

אתה מוזמן

לבקר באתר הליכוד, ולהבין כיצד פועלת תנועה דמוקרטית. להזכירך-מפלגת העבודה, לאחר שנים של וועדה מסדרת, למדה מהליכוד איך לבחור את המועמדים לכנסת. אני מסכים שלא הכל תקין. אני מקבל שיש מה לשנות. זה לא אומר שהכל וכולם מושחתים. אמרו חכמים ממני: "רק מי שלא עושה כלום, לא עושה שגיאות!"

רונאל1

New member
פחחח...."איך לבחור מועמדים לכנסת"

אתה מתכוון לערוך פריימריס מושחתים בין אספסוף חברי המרכז, להזמין אותם לבתי מלון, לקנות אותם בנקניקיה לסדר ג'ובים לילדות טיפשות ומושחתות. ואיזה מועמדים בחרתם? חזן חובש כיפה שלא יודע מה זה הר הבית, גורלובסקי המצביע הכפול, בנלולו הדוור, גמליאל המושחתת מהתאחדות הסטודנטים, גבריאלי מבית משפחת הקזינו וההימורים וטיפשה בזכות עצמה, הנגבי שממנה 100 ג'ובים על חשבון המסכנים שלנו, אולמרט שעושה קומבינות על קרקעות המדינה לטובת התורמים ממשפחת דנקנר...באמת "נבחרת" דלוקס. אין ספק, למדנו המון מכם!

נו באמת

ומפלגת העבודה נקייה ממושחתים? וההסתדרות? תראה לי מפלגה, בכל מדינה בעולם, שנקיה משחיתות. תראה לי מדיניות, בכל מקום בעולם, שנקייה משחיתות. טוב אז עכשיו בטח תטען למינון? גם זה לא נכון ואתה יודע את זה מצויין. אתה מספיק מבוגר כדי לדעת שמאז בן גוריון ועד היום, כל המפלגות היו ועדין נגועים בשחיתות. גם פרץ, ברק, רבין ז"ל, השר עופר, ידלין, בורג הצעיר (כן כן, זה חופש הכיפה), כולם נגועים. אל תחפש נקיים בפוליטיקה-לא תמצא. מי שנקי משחיתות לא עוסק בפוליטיקה!

רונאל1

New member
יש שחיתות ויש ליכוד

והמינון ב-"נבחרת" הנוכחית של הליכוד הוא "קצת" מוגזם. אחת הסיבות העיקריות להבדל העצום בין היקף השחיתות בליכוד לזו שבעבודה היא שיטת הבחירת של המרכז. כש-60,000 איש הולכים לבחור, לא בקלות משחדים ומכניסים ח"כים עלובים לכנסת. סיבה אחרת היא כמובן היות הליכוד מפלגת שלטון מזה כמה שנים בשונה מהעבודה שהייתה חברה בקואליציה בחלק מאותה תקופה. כח יוצר שחיתות בדיוק כמו שהיה בעבר במפא"י.

הח"כים של הליכוד זו בושה שאין כמותה

שכחת את אלי אפללו שההשכלה שלו 12 שנות לימוד וכמובן הגדול מכולם עמרי שרון! שנבחר בזכות אביו שסידר לבנו כיסא בכנסת בושה וחרפה

רונאל1

New member
בוא נגיד שיותר קל לבדוק הפוך

אפשר על אצבעות יד אחת לספור ח"כים נורמליים וראויים בליכוד.

מר רונאל נציג ה"עבודה" ../images/Emo31.gif

תראה לי מי מח"כי ה"עבודה" טוב יותר מ"הליכוד"? דליה איציק, בורג המושחת, יולי תמיר הכלומניקית או אולי קולט אביטל הרצה ממיטה אחת לשנייה? ואיך בכלל שכחתי את רמון "המלפפון" שאחרי שגמר להרוס את קופ"ח מתפנה עכשיו להרס המדינה!
מתי סוף סוף תבינו-העם מאס בכם. שבו כמה עשרות שנים באופוזיצייה, תלמדו קצת לקח מהשטויות שעשיתם מאז קום המדינה (מלחמות אחים, העילית האשכנזית, הפנקס האדום לכד' וכד'), ואולי בבוא הזמן תקבלו שוב צ'אנס.

רונאל1

New member
יש הבדל בין ליכודניק מושחת

לבין ח"כ שלא נראה לך מסיבות אחרות. יולי תמיר היא אשה נפלאה ולא כלומניקית - שים אותה מול ענבל גבריאלי, גילה גמליאל ולימור לבנת - מעליב עבורה להשוות בכלל. עילית אשכנזית - איזה כיף לשמוע בשנת 2003 את טענות האוולת האלה. עכשיו אתה בהחלט מציג רמה גבוהה במיוחד. אז אני מבין שכבודו פרענק בדכאון, אבל מה לעשות ובמפלגת העבודה יש יותר ספרדים מאשכנזים העילית הזו לא קיימת חוץ מאצלך במח ואצל עוד כמה ממורמרים.

רונאל אתה ממש מפתיע

יולי תמיר אישה נפלאה? נראה לי שכל ההכרות שלך איתה היא מלראות אותה בטלביזיה. בחייך, היא לא יודעת לבנות משפט אחד בעברית. ואני במקרה ממוצא פולני-לא שאני גאה בזה אבל זה מה יש!

רונאל1

New member
פרופ' יולי תמיר יכולה ללמד לשון

את כל נשות הליכוד ובכלל אם לכל הפרחות של הליכוד (ביחד) היה חצי מהאיי קיו של יולי, הממשלה הייתה נראית אחרת לגמרי.

בחייך תהיה רציני ../images/Emo6.gif

להזכיר לך כמה עולה תואר באוניברסיטה מסויימת בבריטניה, או יותר זול בברית המועצות?

רונאל1

New member
אתה מתכוון לתואר של עוזי כהן?

או של איציק רגב? או בנלולו הדוור? ואולי אפללו הנהג? או תואר בלימודי הקזינו של גבריאלי? או גמליאל שעבדה ממש קשה על התואר שלה?

למעלה