לרנקה
טסתי אתמול עם בת זוגתי וחזרנו היום.
כמה עידכונים והמלצות.
1. המחיר כרגע הוא שוב 160 יורו לטייס + נוסע ל-24 שעות.
שני טייס שירשמו שניהם כצוות אוויר ישלמו כ-140.
מונית : תעלה גג 20 יורו ללרנקה.
מונית מלרנקה לאיה נאפה תעלה 35 יורו לכיוון.
רכב יעלה כ-50 יורן ל-24 שעות.
בלרנקה אני ממליץ לאכול מזטים ב-militzia הותיקה שנמצאת לאורך הטיילת. ממשיכים על הכביש רגלית שעובר מימין לחומה ומגיעים למסעדה. ארוחה אלוהים ישמור כולל בירות 30 יורו לזוג.
בלילה כדאי מאוד מאוד לעלות על שיט של שעה שיוצא מהנמל. ליאכטה קוראים NIKA והיא נראית כמו ספינת פיראטים. 12 יורו לאדם. תגידו לקפטן שאתם חברים טובים של יאיר פוצקר ממועדון הצלילה בנהריה ונגמר הסיפור. מאותו רגע הכל חינם כולל פירות ושמפניה וכו'.
הכניסה ללרנקה היתה זוועה. תקעו אותי בהולדינג מעל BOSIS בגובה 8500 רגל מעל חצי שעה. היה עומס אדיר בשדה. מעניין אם זה קשור לעובדה שמפנים טיסות מישראל ללרנקה.
כל השאר היה כרגיל יעיל וטוב. הנדלינג מצויין ויעיל.
טסתי אתמול עם בת זוגתי וחזרנו היום.
כמה עידכונים והמלצות.
1. המחיר כרגע הוא שוב 160 יורו לטייס + נוסע ל-24 שעות.
שני טייס שירשמו שניהם כצוות אוויר ישלמו כ-140.
מונית : תעלה גג 20 יורו ללרנקה.
מונית מלרנקה לאיה נאפה תעלה 35 יורו לכיוון.
רכב יעלה כ-50 יורן ל-24 שעות.
בלרנקה אני ממליץ לאכול מזטים ב-militzia הותיקה שנמצאת לאורך הטיילת. ממשיכים על הכביש רגלית שעובר מימין לחומה ומגיעים למסעדה. ארוחה אלוהים ישמור כולל בירות 30 יורו לזוג.
בלילה כדאי מאוד מאוד לעלות על שיט של שעה שיוצא מהנמל. ליאכטה קוראים NIKA והיא נראית כמו ספינת פיראטים. 12 יורו לאדם. תגידו לקפטן שאתם חברים טובים של יאיר פוצקר ממועדון הצלילה בנהריה ונגמר הסיפור. מאותו רגע הכל חינם כולל פירות ושמפניה וכו'.
הכניסה ללרנקה היתה זוועה. תקעו אותי בהולדינג מעל BOSIS בגובה 8500 רגל מעל חצי שעה. היה עומס אדיר בשדה. מעניין אם זה קשור לעובדה שמפנים טיסות מישראל ללרנקה.
כל השאר היה כרגיל יעיל וטוב. הנדלינג מצויין ויעיל.