לרנקה

לרנקה

טסתי אתמול עם בת זוגתי וחזרנו היום.
כמה עידכונים והמלצות.

1. המחיר כרגע הוא שוב 160 יורו לטייס + נוסע ל-24 שעות.
שני טייס שירשמו שניהם כצוות אוויר ישלמו כ-140.

מונית : תעלה גג 20 יורו ללרנקה.
מונית מלרנקה לאיה נאפה תעלה 35 יורו לכיוון.
רכב יעלה כ-50 יורן ל-24 שעות.

בלרנקה אני ממליץ לאכול מזטים ב-militzia הותיקה שנמצאת לאורך הטיילת. ממשיכים על הכביש רגלית שעובר מימין לחומה ומגיעים למסעדה. ארוחה אלוהים ישמור כולל בירות 30 יורו לזוג.
בלילה כדאי מאוד מאוד לעלות על שיט של שעה שיוצא מהנמל. ליאכטה קוראים NIKA והיא נראית כמו ספינת פיראטים. 12 יורו לאדם. תגידו לקפטן שאתם חברים טובים של יאיר פוצקר ממועדון הצלילה בנהריה ונגמר הסיפור. מאותו רגע הכל חינם כולל פירות ושמפניה וכו'. :)

הכניסה ללרנקה היתה זוועה. תקעו אותי בהולדינג מעל BOSIS בגובה 8500 רגל מעל חצי שעה. היה עומס אדיר בשדה. מעניין אם זה קשור לעובדה שמפנים טיסות מישראל ללרנקה.

כל השאר היה כרגיל יעיל וטוב. הנדלינג מצויין ויעיל.

רמי בר1

New member
אחלה. רק תיקון קטן,

יש הבדל גדול אם טסת עם זוגתך, או בת זוגתך... זה הבדל של לפחות 17-18 שנה.

ZeevRozenek

New member
אלעד- איכזבת אותי

אני לתומי חשבתי שזוגתך היא קוּבּרוּסית (קפריסאית, בשפה השולטת בפרובינציה שלך) ובשבילה אתה רץ לשם .

זאב.............

אתה אל תדאג לחברתו של אלעד, מהיכרות אישית אני חייב לציין שהיא 10, למרות שהיא לא קוברוסית.........................:)

שבת שלום - יוסי

האמת

שבעונה זו לטוס ללרנקה עם האישה זה כמו ללכת עם סנדוויץ' למסעדה. :)
מלא רוסיות מסתובבות חשופות בקפריסין. פשוט בושה. שום טיפת תרבות. מזל שאני לא כזה אדם חלול ואותי מעניין האופי...

וזאת בת זוגתי

שאגב אני מאוד אוהב ואנחנו יחד כבר שנה וגרים יחד.
ואנחנו לא מתביישים לצחוק על הגיל שלנו. אני בן 40. היא גדולה ממני ב-10 שנים. :)

jsurie

New member
אלעד, היא יעני קוגרית

תהנה חביבי ותביא תמונה שלה בלי משקפי שמש.

זה מזכיר לי ספר של דן בן אמוץ עליו השלום

אינני זוכר את שמו, אבל על הכריכה היה כתוב: "עם תמונת המחבר מאחור". כשהפכת את הספר, אז על הכריכה האחורית היה צילום של דן בן אמוץ, כשגבו מופנה למצלמה.

איש עם הומור מיוחד היה.

דוד.

עירא10

New member
"לא שם זיין"

לפי מה שזכור לי, הוא כן שם והרבה. היתה לו אפילו ידידה שעזרה לו במקרים קשים של חוסר נסיון או גיל של בנות הזוג.
חוש הומור מיוחד? אין ויכוח.

למעלה