רק רציתי לכתוב לכן
שאני קוראת את הכל, וכמובן שיש לי המון מה להגיד, אבל הכל נורא מפוזר, אולי בגלל שאיבדתי אחות ולא בנזוג וזה שונה, למרות שזה גם דומה, וגם כי נורא כואבת לי השן בינה וקשה לי לכתוב יותר מחמישה משפטים רצופים, בגלל זה אני משתמשת בהמון פסיקים, כי רק כשמגיעה נקודה המשפט בעצם נגמר. זו היתה הדגמה, אגב, המשפט הנוכחי
... וגם להגיד, שאני חושבת המון על מה שנכתב כאן ועל איך אני בתור זו שכאילו אחראית כאן ולפעמים יש לי מחשבות שאני לא מספיק טובה לעשות את זה, או לא מקצועית ואולי לא צריך מקצועיות, רק להקשיב, ואת זה אני מבטיחה שאני עושה, זאת אומרת מקשיבה לכל הברה והברה שנכתבת כאן וממשיכה לחשוב על השיחות האלה גם אחרי שאני מכבה את המחשב והולכת למיטה שלי. ורציתי גם להגיד שכולכן/ם מופלאות/ים בעיניי והיכולת שלכם לחפור פנימה מדהימה אותי בכל פעם מחדש, למרות שזה נורא כואב לחפור ככה, אני מכירה את זה מעצמי, אמנם לאחרונה אני פחות ארוכה עם הטקסטים שלי, אבל מי שזוכר אותי מלפני שנה פלוס מינוס, אוהו איזה טקסטים ארוכים כתבתי כאן והעמסתי על הלב הרגיש והנהדר של כל אחד ואחת מכם/ן. וגם להגיד תודה על השיתוף אני רוצה. אז באמת. תודה. ענקית. אתן/ם עושים לי להיות גאה שהפורום הזה "קם לתחייה" והתחדשו בו השיחות שכל כך התגעגעתי אליהן. חיבוק גדול ונשיקה חטופה על המצח, בברכת לילה שקט ושליו, רויטל.