לרן 182

Ran-182

New member
אהלן אריאל

אז ככה, אין לזה חוקים, בד"כ אתה עובר לנגן על גיטרה חמשלית מתי שאתה רוצה ומרגיש ויודע שאתה יכול. אני הייתי ממליץ לך להתחיל עם קלאסית, לנגן שנה-שנתיים, לראות איך הולך לך, ואז לנסות לעבור לחשמלית. שים
, כדאי לך גם לשאול בפורום כלי נגינה, יש שם מקצוענים.
רן

voodoo

New member
אני התחלתי ישר מחשמלית ...

לא מסתכל על קלסאסיות ...רוצה אקוסטית ? יש אפקט !!! וסוחבים יפה מגבר מארשל 30 קילו ...( איבנז שולטים!! )
+
=
* מאיפה בא ההמובוגר למקדונלד?

Ran-182

New member
לא תמיד נכון...

אני ראיתי תלמיד של המורה שלי, שהיה שיעור לפני, התחיל גם מחשמלית, זה היה כזה מצחיק, הוא ניגן כאלה מנגינות מפגרות כאלה של תו
אחרי תו
, ולאט... זה היה מצחיק לאללהה... אבל.. יש כאלה שיש להם ישר כישרון
גדול הזה עם הכלב

vanaNIRvana

New member
הרבה

בתור בסיסיט שלומד גם על גיטרה בלהקה של רן.. רק אם תעבוד קשה מאוד תוכל לעבור לחשמלית ברמה הנכונה.. אל תעבור מוקדם מדי זה לא יעזור לך תלמד שנתיים שלוש בקלאסית ואז תעבור בצלחה...!!!

Chot

New member
מזה השטויות האלה?

חשמלית זה פי שבע יותר קל מקלאסית. שיקנו חשמלית מתי שמתחשק להם! כיין! ואיבנז זה באמת כיף חיים

ZeVeL

New member
מהההההההההה

מה חשמלית, מתחילים עם קלאסית, גדולה ומגושמת שהורסת את האצבעות לומדים תווים, קצת שירים טובים, לנגן יונתן הקטן ואז עוברים לחשמלית. וחשמלית לדעתי זה די קקה, להיסחב עם מגבר לכל מקום זה דפוק וחשמלית לא מגיעה לחצי מאיכות הצליל שאפשר להוציא עם אקוסטית. בקיצור, תלמד לנגן אחר כך תבחר מה לנגן

voodoo

New member
אוקיי

"וחשמלית לא מגיעה לחצי מאיכות הצליל שאפשר להוציא עם אקוסטית" או שאתה ממש חירש ולא שמעת חשמלית טובה מימך או שאתה פשוט סתם מתלהב ...תראו אותי אני מנגן באקוסטית איזה גבר ...אני יכול לנגן גם בשדות פקיסטן שטילים נולפלים לי לת*ת ....אבל הבנתם את הרעיון הכללי אני מקווה ( עכשיו גם esp שולטים, רק פיקאפים אקטיבים!!!או שלא )

למעלה