לרן ומעריצי בלינק רן דיברתי איתך איזה חברת גיטרות יש לבלינק וביררתי ויש להם ככככככןןןןן פנדר
O ofir_einhorn New member 6/11/01 #1 לרן ומעריצי בלינק רן דיברתי איתך איזה חברת גיטרות יש לבלינק וביררתי ויש להם ככככככןןןןן פנדר
R Ran-182 New member 6/11/01 #3 ../images/Emo51.gif אופיר גם לי פנדר! אה אה!!!! יש לי גיטרה כמו של טום! אבל לי יש מעץ קנדי, לו בטח יש את האמריקאית הטובה הזאת שעולה מליונים
../images/Emo51.gif אופיר גם לי פנדר! אה אה!!!! יש לי גיטרה כמו של טום! אבל לי יש מעץ קנדי, לו בטח יש את האמריקאית הטובה הזאת שעולה מליונים
ו וויזלי_גירל New member 6/11/01 #5 התכוונת, גיטרה כמו של טום וכמו של אחד מהאנשים בגרין די! אמרו לי שטום העתיק את הגיטרה של הסולן נראה לי! לא זוכרת אמרו לי את זה ממזמן אבל אני לא כל כך מאמינה לזה! TaLi
התכוונת, גיטרה כמו של טום וכמו של אחד מהאנשים בגרין די! אמרו לי שטום העתיק את הגיטרה של הסולן נראה לי! לא זוכרת אמרו לי את זה ממזמן אבל אני לא כל כך מאמינה לזה! TaLi
R Ran-182 New member 7/11/01 #6 אין כזה דבר להעתיק גיטרה יש כזה דבר בין חברות שמייצרות גיטרה, להעתיק דגם או משהו. אבל אין כזה דבר במוזיקה, כל אחד מנגן על מה שבא לו ונוח לו
אין כזה דבר להעתיק גיטרה יש כזה דבר בין חברות שמייצרות גיטרה, להעתיק דגם או משהו. אבל אין כזה דבר במוזיקה, כל אחד מנגן על מה שבא לו ונוח לו