לרן הGLK ויותר פרטים מנוע של 3 ליטר עם 210 כ"ס הגוף נוא של SLK 320 והינה עוד כמה תמונות
A ac cobra New member 19/12/01 #1 לרן הGLK ויותר פרטים מנוע של 3 ליטר עם 210 כ"ס הגוף נוא של SLK 320 והינה עוד כמה תמונות
T teen17 New member 19/12/01 #7 אני לא מבין מה הקטע של הבן אדן הזה למה הוא פשוט הרס את ה-SLK? לא יותר פשוט לקנות את ה-G Class? או את ה-M Class? למה להרוס ת´אוטו המסכן הזה פשוט חבל על האוטו ועל הכסף שהוא סתם מבזבז.........
אני לא מבין מה הקטע של הבן אדן הזה למה הוא פשוט הרס את ה-SLK? לא יותר פשוט לקנות את ה-G Class? או את ה-M Class? למה להרוס ת´אוטו המסכן הזה פשוט חבל על האוטו ועל הכסף שהוא סתם מבזבז.........
A ac cobra New member 20/12/01 #8 מה אתה רוצה ממנו??? על אחד והפיגור שלו אחד יקח קורבט או פורש 911 ויעשה ממנה לימוזינה והוא לא הוציא הרבה כסף על הGLK בגלל שהוא איזה מנהל של מחלקה של מרצדס בארה"ב
מה אתה רוצה ממנו??? על אחד והפיגור שלו אחד יקח קורבט או פורש 911 ויעשה ממנה לימוזינה והוא לא הוציא הרבה כסף על הGLK בגלל שהוא איזה מנהל של מחלקה של מרצדס בארה"ב
T teen17 New member 20/12/01 #9 איך אתה יודע את כל הפרטים האלו על הבן אדם הזה? ומאיפה בכלל השגת את התמונות האלו?
A ac cobra New member 20/12/01 #10 חיפשתי חומר על הרכב מצאתי מפריע לך שהוא לקח SLK וחיבר עם ה G CLASS ?? אם כן , זאת בעיה שלך והתמונות מצאתי וכמובן בקורב עוד תמונות באתר שלי ושל VIPER
חיפשתי חומר על הרכב מצאתי מפריע לך שהוא לקח SLK וחיבר עם ה G CLASS ?? אם כן , זאת בעיה שלך והתמונות מצאתי וכמובן בקורב עוד תמונות באתר שלי ושל VIPER