לרמי ירון, מהמיואש

R-o-i

New member
לרמי ירון, מהמיואש

מה שלומך ? יש לי מספר שאלות גובהי 183 משקלי 64 כנראה שיש לי אחוז שומן גבוה באזור של הישבן,האזור התחתון של הבטן(למעלה רואים קצת קוביות),וגב תחתון, מצטבר אצלי הרבה שומן, רציתי לדעת מה עלי לעשות על מנת להוריד את זה, התרגילים שאני עושה הם : חבל קפיצה (אני קופץ 20 דקות ביום), ריצה בחוף הים (בחול הרך) 40 דקות, כפיפות בטן ארבע סטים של 20, ושלוש סטים של 20 אלכסונים, שכיבה על הגב הרמת רגליים באוויר עד התרוממות הישבן 3 סטים של 30, שכיבות שמיכה 3 סטים של 20 ידיים רוחב כתפיים 3 סטים של 20 ידיים פתוחות רחב יד קידמית, משקולת 5 קילו 3 סטים של עשרים (ציפורנים של כף יד מקביל לתקרה כשהיד מונפת) 3 סטים של עשרים (כמו מצב שבאים ללחוץ למישהו את היד{מאריך את השריר?}) השאלה הכי חשובה !!! האם אתה מכיר מישהו שהצליח לנפח את הגוף בלי מכון כושר ? לפי משקלי כמה גרם חלבון אני צריך לאכול אחרי אימון ? אני שם דגש על הרזייה לרמה של אפס אחוז שומן ? מה עלי לאכול ? אני רוצה בקיץ ללכת בים בלי חולצה סוף סוף, המורה לחינוך גופני בבית ספר ראה את הבטן שלי ואמר שזה נוזלים (???) אז אני עכשיו מקפיד על שתייה של 30 כוסות מיים ביום !!! התוכנית שהרכבתי למעלה ותזונה של דיאטה מה עלי לאכול אחרי אימון ? תודה רבה רועי שמתחיל להתייאש

הצטברות שומן

183 ס"מ על משקל של 64 ק"ג - אתה רזה !!! כמה זמן אתה עובד על עם התוכנית הזאת ? שם לב אתה צריך לאכול לאכול ולאכול עקב ההוצאה הקלורית הרבה ביום, דיאטה תגרום לתוצאה הפוכה. להשכלה כללית - באפס אחוז שומן מתים !!!! מפתחי גוף תחרותיים בתחרות מגיעים ל 2-3 אחוזי שומן והם יכולים להשאר במצב זה לא יותר מ-48 שעות (היו מקרים שמפתחי גוף נפטרו עקב כך). לגבי המורה להתעמלות שלך, צר לי לאכזב אותך (אותו) אבל זה לא נוזלים. כמובן שניתן לנפח שרירים בלי מכון כושר ואני אישית מכיר כמה נערים בגילך (18+) שהצליחו לעשות עבודה יפה מאוד ללא עזרת תוספים או חומרים אחרים ! חסר לי באימון שלך מתח ומקבילים (ניתן לשלב זאת עם אימון הריצה בים), 3 סטים מכ"א 8-15 חזרות בהתאם ליכולת. אל יאוש התוצאות לא יאחרו לבוא ! רמי

למעלה