לרמי הגבר!

AFTER PARTY

New member
לרמי הגבר!

תראה נרשמתי למכון כושר המטרה שלי בחודשיים הקרובים להפחית בשומן להעלות מסת שריר אני מנוי במכון כושר בחיפה ואלה רוב המכשירים שיש שאני זוכר את השם...--אם אתה יכול בבקשה להכין לי סט (על בסיס יום יומי אני אודה לך מאד!!!!(אגב הייתי אצל תזונאית והיא סדרה לי את הארוחות...) רוב המכשירים הם של TROTTER אז ככה: chest press legs שריר ירך קדמי LEGS שריר ירך אחורי Seated Row Lat pull down Cable chossover Fly יש עוד כמה תתאר לי ואני אדע למה אתה מתכוון אם אתה רוצה לכלול אותם בסט משקולות מכל המינים והסוגים.. הליכון אופניים סקי כזה (כמו אופניים אבל בעמידה)... ובריכת שחייה... בתודה מראש!

AFTER PARTY

New member
שכחתי לציין...

אני בן 15 וחצי מבנה גוף רחב והייתי רוצה במיוחד לשפר שרירי חזה (אגב המאמנים שם הם חראות ולא עוזרים בגרוש...) אני מחכה לתשובה שלך גבר..

תיקון

בארבעת השבועות הראשונים המלצתי היא לבצע את התוכנית למתחילים, כנס למאמרים בפורום בקטגורית תוכניות אימון. אם יש לך שאלות על התוכנית, זה המקום.

AFTER PARTY

New member
הורדתי את התכנית וגם הדפתי אותה אבל

אין לי מושג מה לעשות אני לא מבין במושגים של חדר כושר... אוליי אפשר להסביר את זה בעברית פשוטה?

פשוט

גש עם התוכנית לאחד המדריכים בחדר הכושר ובקש ממנו שיסביר לך אותה.

AFTER PARTY

New member
o.k תודה ו...

רמי יש לי עודף משקל בחזה איך אפשר להוריד אותו?

עודף משקל

אין דבר כזה עודף משקל מקומי, עודף המשקל או בשמו האמיתי השומן מצטבר בכל הגוף ע"פ הגנטיקה שלנו. על מנת לרדת ברקמת שומן כנס למאמר בנושא "שאלות ותשובות בנושא חיטוב והרזיה" בהצלחה

למעלה