לרכך את ליבה

PinkyRaSta

New member
לרכך את ליבה

מנסה כבר כמה זמן, מקבלת בחזרה בעיקר התנגדות תקיפה (משהו) שמרמזת על.. אני לא יודעת מה. (יש סיפור מאחורי העניין)
יכול להיות שזה 'ממש לא' ויכול להיות ש'דווקא כן'. ואני מקבלת את הווייב שיש עוד צ'אנס.

עוד מעט יום הולדת.
רוצה לנסות פעם אחרונה, ודיי.

מה אתן אומרות? OR מה אתן הייתן עושות בסיטואציה?

להגיע מתחת לבית עם מתנה ולהגיד לה לצאת החוצה? (וזו חתיכת אמירה, כי זה רחוק, זו הפתעה מארץ ההפתעות, ויש את האופציה שפתאום היא לא בבית נגיד... בלאגן)
לשלוח את המתנה בדואר/ חבילה?
פשוט להתקשר? לשלוח הודעה? (שזה ברגיל ולא ממיס או מרכך שום דבר..)

עוד דברים שלא חשבתי עליהם..?

המשך שבוע נפלא!

PinkyRaSta

New member
אני מתה לעשות את זה.

אבל אם פתאום היא לא תהיה?

ואם אני אדאג לברר/ לקבוע איתה לפני- היא בטוח לא תהיה/ תעשה את עצמה לא בבית. |דופקתראשבקיר|

מכל הלב

כתבת:
התנגדות תקיפה
ממש לא
דווקא כן

לא כתבת:
ממש כן

אני לא מכירה את הסיפור ולא את הנפשות הפועלות. אבל נשמע לי שאת בעצמך יודעת את התשובה. הצ'אנס האחרון לא יזיז אותה. המחווה אולי תרגש אותה (ואולי תכעיס דווקא?) אבל לא זה מה שיגרום לה ליפול אל זרועותיך החסונות.
לדעתי היא (שוב?) תשבור את לבך.
חבל עליך. מגיע לך יותר טוב מזה.

מגיעה לך מישהי שכשתופיעי לה מתחת לבית עם מתנה, היא באמת תאהב אותך מכל הלב בחזרה.

אני אומרת, שלחי הודעת מזל טוב. לא יותר. אל תקווי שהיא תבוא אליך, כי זה לא יקרה. לפחות לא בעתיד הקרוב.
חפשי לך מישהי שתאהבי אותה והיא תאהב אותך. לא מישהי שתצטרכי לרכך כדי שלא תשבור אותך.

PinkyRaSta

New member
לא, לא נשברתי.. אם כבר להיפך, אני ה'רעה' פה

כלומר, לא בכוונה, פשוט יצא ככה שאני יצאתי ה'לא בסדר' כבייכול.
לא פגיעה אישית/ בגידה או משהו נוראי בסגנון, פשוט מצב לא נעים שאני יצאתי קצת אדישה

אני יודעת שזה נראה על פניו מתרפס וסמרטוטי כזה.. המחווה שלי, אבל זו רק דרך להראות שאיכפת לי. מאוד איכפת לי.
ואני מהמגזימות הרומנטיות בדברים האלה

שלחי לה זר פרחים הביתה, בצירוף פתק קצר.

מחווה(רומנטית) ליום הולדת וגם דרך מתנצלת להראות שאכפת לך.

זהו. זה המרחב הפרטי שלה ואת צריכה לכבד אותו.

אני שונאת הפתעות מהסוג הזה.
בחורות שנוחתות אצלי בבית בלי הזמנה, זה מלחיץ אותי.

כנ״ל, אני יודעת על עצמי שהייתי מעדיפה

משהו שנשלח ולא נוכחות מבהילה באמצע שומקום.
זו מעין פלישה למרחב הפרטי שלי.

voyage2

New member
תנסי להסתכל על זה מנקודת המבט שלה

לדעתי לבוא בהפתעה אליה זה ממש מלחיץ ופולש למרחב הפרטי, ככה גם אם היא רוצה אותך היא תיבהל, זה רק ירחיק אותה..
לשלוח הודעה זה טוב, זה משאיר לה פתח, אם היא תרצה להמשיך היא תוכל להמשיך מכאן.

בכל מקרה, תתייחסי למה שכתבתי בעירבון מוגבל, כי רק שתיכן יודעות מה באמת קורה שם..
ותזכרי שאת רואה מה שאת רוצה לראות כרגע.. תבדקי לפי התגובה או חוסר התגובה אם היא רוצה או לא.

בהצלחה

PinkyRaSta

New member
תודה רבה לכולן, הוצאתן אותי מהקופסא

מקופסת ההפתעות שלי כנראה :]

למעלה