לרכוב או לרכב?

gideonh2

New member
לרכוב או לרכב?../images/Emo4.gif

שיגעו אותי! אני אומר "יצאתי לרכוב" מתקנים אותי "לרכב" אני אומר לרכב מתקנים אותי לרכוב. נו מה????? אני צריך תשובה סופית

לרכוב

אבל בינינו... צי שם על זה?! לרכוב, לרכב- אותו דבר! ההבדל רק ב-ו'. אבל המטרה היא אותה מטרה והפעולה היא אותה פעולה. אל תיבהל או משהו- טוב שאתה שואל ותמשיך לשאול אם אתה לא יודע משהו (ככה ליאת אמרה לי). סתם היום היה לא משהו
.

gideonh2

New member
כל יום שעובר...

אני מגלה כמה לא ידעתי וכמה למדתי. למעשה אותו משקל בדיוק כי אם למדתי סימן שלא ידעתי ואני לא מתבייש ושואל ויש פה הרבה חברה על הכיפאק שעונים לעיניין ומי שלא אז מתעלמים. ומה קרה היום שלא משהו?

אם מותר לי לשים כאן ובקומונה תמונה

של אניטה. בכל זאת, היא הסוסה שלה ולא נעים לי לשים בלי שאני מקבלת אישור ממנה.

gideonh2

New member
איך עושים פה קישור

לאתר כזה או אחר שאת רוצה להמליץ עליו. ראיתי שאת יודעת

בתחתית ההודעה

בעמוד שנפתח כשאת שולחת הודעה יש למטה חלונות לקישורים,את מכניסה את האתר למקום המתאים וכותבת מילה שתבטא את הקישור.

אתה לוחץ על הוספת תגובה

(לא הוספת תגובה מהירה). אתה יכול לכתוב שם אתר בכתובות נלוות ולהדביק את כתובת האתר, או מתוחכם מזה, אתה יכול לבחור מילה המופיעה בטקסט שלך, ככה לדוגמא, לחזור עליה ב"מחרוזת מתוכן ההודעה", ולהדביק לצידה את הכתובת. זה יהפוך את הטקסט לקישור. ובטח שלרכוב (כמו לרקוד, לבנות, לשמור ולצחוק. זה שם הפעולה בבניין קל, הכי פשוט שיש. ובכ"ז כולם אומרים "לרכב"

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif אז רגע

כל פעם אתה עושה את זה אחרת? אני אישית הולכת לרכב, משום מה האקדמיה ללשון שמעולם לא ראתה אותי טוענת שאני הולכת לרכוב. בכל מקרה זה נראה אותו דבר. ואם במילא אין סוסים שמדברים עיברית מה מפריע להם שאני יוצאת לרכב?

fliperit

New member
../images/Emo45.gif

וגם למה זה מפריע לאנשים? כי הרי שפה היא כלי תקשורת- כל עוד מבינים מה את רוצה, איפה הבעיה פה?

למעלה