לריקי מכלין

jasmine38

New member
אלמוגים ביולי

אני מזדהה עם ביקורתה של יולי, שהרי עצם הופעתה תחת שם אורח, מעיד יותר מכל, על חוסר נכונותה להחסף אישית, וכך הם הדברים לגבי רוב הגולשים, לרבות הרשומים כגולשים קבועים בפורום. האנונימיות מאפשרת לגולשים להתבטא ביתר נוחות, על עניינים אישיים ורגישים. מה שקומם את יולי (ולא רק אותה) הוא כנראה הסגנון והבהילות, אך יש להניח שאלמוג הוא צעיר ונמרץ, שעם הזמן ימתן את דרכיו ורגישותו לאחרים. אני מניח שגם מחוויה זו, אלמוג למד והפנים משהו. (אפילו על ה-CF). האיגוד מסייע לסטודנטים ותלמידים, במידע לצורך עבודות על ה-CF. זה גם משרת את מטרות האיגוד, בהגברת התודעה על ה-CF. סיוע של הסיאפניקים ואו בני משפחותיהם, תלוייה ברצונם הטוב. הדרך המקובלת לקבלת שת"פ, היא ע"י פניה לאיגוד,(03-6702323) בשעות המקובלות 0800-1600, בבקשה לאתר מישהו שיסכים לסייע. וברור שזה לא יהיה במהירות של פיתוח תמונות מעכשיו לעכשיו. יסמין- מנהל הפורום

שלום אלמוג

מקווה שנכנסתי מספיק מהר. קודם כל תודה עבור המחמאות. אני מבינה שאתה לחוץ להכין/להגיש עבודה. הייתי רוצה להיות יכולה לעזור לך אבל אני ממש לא יכולה. כל הסיפור של ה C.F כל כך קשה לי שאני לא ממש הצלחתי לדבר עליו עם עצמי עד עצם היום הזה. אני בטוחה שישנם אנשים אחרים מאד נחמדים עם יכולת טובה יותר לעזור לך. סליחה מקווה שתבין.

למעלה