לריסה

טל205

New member
לריסה

בהריון... ואני חשבתי שלא נתנו להם להתייחד.. נו,אני כבר מעריך איך יקראו לבן...

טל205

New member
תני ניחוש..

ואם זו בת? אני משתגע איך זה קרה עם כל הסערה התקשורתית שהייתה סביב הנושא.

rcp4life

New member
זה כבר ישן

תקרא את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3318822,00.html

ואני חושבת- איך הילדים יקראו לו?

אני רק כולי תפילה ותקווה שלא משנה מה ילמדו אותו ויחדירו בו, שיגוננו עליו מספיק ויאהבו אתו (בדרך בריאה ומאוזנת) מול התקשורת, מול הסביבה ומול עצמו. כי האחריות וההשלכות של החיים שמעניקים לו הן לא קלות במיוחד. היה גם את זה, בפורום אחר, אגב.. נב- מתחת לתמונה, כתבתה כתוב "בהלם מה.."דיון"?" או שרק לי יש ראש כזה?

אינני יודעת האם "מסכן" זו ההגדרה,

ולכולנו ישנו מטען מסוים, עבר מסוים, היטוריה מסוימת- התחלתית. ועוד משהו המתגלה לאיטו עם זרימת החיים. ואצלו זה משהו כ"כ טעון, כ"כ עמוס, כ"כ.. ומי יודע כיצד ההורים יגנו עליו? ואם זה יהיה לכיוון של יתר או חוסר? בעצם כמו אצל כל הורה, רק פי כמה וכמה, כי התחילת הדרך גם יש יותר. והמעקב יהיה פי כמה. אבל אולי זה ידרבן אותו יותר להצליח. וימנע אובדנות:) יחד עם שלל האפשרויות ל"חיסול עצמי" שיש היום, יש גם את כל הדרכים והאפשרויות לגונן על עצמך. בעצמך. ולאנשים בכותרות, לעתים זה גם יותר קל. במקום מסוים זה יעמיס עליו יותר ובמקום מסוים יקל יותר. מה שכן- זו תמיד תהיה הבחירה שלו לאיזה כיוון לקחת את זה.

תודה לך. נגעת בי, ופשוט תודה.

לכל מילה שכתבת במשפט שלך, ישנה משמעות בשבילי. והמילה הראשונה, בייחוד לראשונה, משם הכל מתחיל לי:) תודה לך. בכנות.

למעלה